ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κικίλιας: Σήμερα ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων

ΠΗΓΗ : "   http://www.enikos.gr   " 

Πρώτη καταχώρηση: 06/11/2014 - 19:14
Τελευταία δημοσίευση: 19:23Πολιτική
Κικίλιας: Σήμερα ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων
Κικίλιας: Σήμερα ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων

«Σήμερα ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τη σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή και αφορά το μισθολογικό καθεστώς των ενστόλων.

Ο κ. Κικίλιας ήταν σήμερα παρών στη συνάντηση των συνδικαλιστών των ενστόλων με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα όπου ο τελευταίος ενημέρωσε τις ενώσεις για τα βασικά στοιχεία της τροπολογίας 
Μετά την συνάντηση ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:
«Από την πρώτη ημέρα μου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης υποσχέθηκα πως θα σταθώ αρωγός στα δίκαια αιτήματα των ανδρών και γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας.
Με την ενθάρρυνση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και την κατανόηση εκ μέρους του αρμόδιου υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα τον οποίο και ευχαριστώ για τη δέσμευσή του να καταθέσει σχετική τροπολογία στη Βουλή, σήμερα ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των Ενστόλων.
Με την ευκαιρία θέλω να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η προστασία του Έλληνα πολίτη επιτυγχάνεται από την αυταπάρνηση και την ευσυνειδησία των Ενστόλων και η Πολιτεία οφείλει αυτό να το αναγνωρίζει εμπράκτως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου