ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επιστολή Καμπόσου προς τον Κοδέλα για την προώθηση των έργων «Κλειστού Γυμναστηρίου Κεφαλαρίου» και «Κολυμβητηρίου Άργους»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.3.15 |  |  | 
 Με επιστολή του προς τον βουλευτή Αργολίδας κ. Δημήτρη Κοδέλα, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μη διακοπεί η διαδικασία για την εκτέλεση των έργων του κλειστού Γυμναστηρίου στο Κεφαλάρι και του Κολυμβητηρίου του Άργους στην βόρεια είσοδο της πόλης(οικόπεδο πρώην γαλακτοκομικού συνεταιρισμού). 

 Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, ενημέρωσε τον κ. Κοδέλα για τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την δημοτική αρχή και για τα πολλαπλά οφέλη που θα υπάρξουν με την υλοποίηση των δύο έργων. Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Αθλητισμού, κατάφερε να εντάξει και τα δύο έργα σε πρόγραμμα κατασκευής, με τη σύμπραξη και του ιδιωτικού τομέα ο οποίος αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την χρηματοδότηση της κατασκευής και την βαριά συντήρηση για είκοσι χρόνια. Η διαγωνιστική διαδικασία έχει προχωρήσει , ο ανάδοχος υπάρχει και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή της σύμβασης. 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος αναμένει ενημέρωση, για την πορεία αυτών των μεγάλων έργων που είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο και τη νεολαία. Όλοι οι πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών και ο κόσμος του Αθλητισμού, περιμένουν γρήγορα την υλοποίηση τους

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου