ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία σε υποκατάστημα για να κλέψουν!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία σε υποκατάστημα για να κλέψουν!
http://www.iefimerida.gr
    Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι.
    Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται ότιεκμεταλλεύτηκαν ληστεία που έγινε στα γραφεία τους για να αποσπάσουν και οι ίδιοι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
    Η ληστεία έγινε στις 2 Μαρτίου, στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Μιαούλη στο Μαρούσι, όταν δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ και πήραν όσα χρήματα είχαν οι υπάλληλοι που περίμεναν την χρηματαποστολή κάτω από τον γκισέ. Μετά τη ληστεία, οι δύο ταμίες αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία και να αποσπάσουν 17.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο καταθέτοντας μάλιστα ότι τα παρέδωσαν στους ληστές.
    Η υπόθεση όμως προβλημάτισε τους αστυνομικούς που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση. Μετά από έλεγχο που έγινε στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι μόνο ο ένας από τους δύο ληστές πλησίασε το χρηματοκιβώτιο, χωρίς όμως να το διαρρήξει, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δύο ταμίες το άνοιξε για να αποσπάσει το περιεχόμενό του.
    Έτσι, αποκαλύφθηκε η δράση των υπαλλήλων, ενός 46χρονου και μίας 60χρονης, οι οποίοι έβαλαν στο κόλπο και τον τρίτο της υπόθεσης, έναν 48χρονο ταμία που είχε ρεπό εκείνη τη μέρα. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τη σύλληψη των ληστών που όπως υπολογίζεται απέσπασαν 55.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου