ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Θέαμα αστέρων στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ των παλαιμάχων της Εθνικής και του Οίακα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.5.15 | 
Φωτογραφία του Dimitrios Karvountzis.




 Με την παρουσία πάρα πολύ κόσμου, που 

γέμισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, 

πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός φιλικός 

αγώνας μπάσκετ των παλαιμάχων της Εθνικής 

και της μικτής ομάδας του Οίακα - Παλαιμάχων, 

το Σάββατο 2 Μαΐου στο Ναύπλιο.





Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το ίδρυμα"Γ.Σαμαρτζή-Πολιτεία Αγάπης"  για την ενίσχυση των σκοπών του ιδρύματος.


Η Εθνική παλαιμάχων Μπάσκετ με τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες, Σιγάλα,  Σούλη, Μπουντούρη, Πρέλεβιτς, Γαλακτερό, Χριστοδούλου, Σιούτη, Κωσταντινίδη και προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη, αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΟΙΑΚΑ στην οποία έπαιξε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος υπήρξε παίκτης της ομάδας για χρόνια, προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα στους φιλάθλους.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες τοποθετήσεις τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο π. Ραφαήλ Βουγιούκας, ο Πρόεδρος του Οίακα Κώστας Ρέππας και ο προπονητής Γιάνης Ιωαννίδης.

Πριν τον αγώνα έγιναν απονομές αναμνηστικών στον προπονητή και τους παίκτες της Εθνικής παλαιμάχων, ενώ το αγώνα παρακολούθησαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο πρώην υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης.


ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου