ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Διοργανώνει Τριήμερη Εκδρομή στα " ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ "

Το Παράρτημα Αργολίδας σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Κορίνθου, σκοπεύει να οργανώσει τριήμερη εκδρομή των μελών, των οικογενειών, αλλά και όσων φίλων επιθυμούν (ανάλογα των αιτημάτων, με προτεραιότητα στα μέλη) στα Ιωάννινα & Ζαγοροχώρια.  

Στοιχεία εκδήλωσης:   3-ήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα & Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφτούμε τα μέρη που φαίνονται στο παρακάτω πρόγραμμα και θα διανυκτερεύσουμε στα Ιωάννινα.   
                                   Πρακτορείο: ΖΑΦΕΙΡΗΣ
                                   Ημέρα & Ώρα αναχώρησης: Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015-  07:00 από το Ναύπλιο (εστιατόριο «ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ») και 07:10 από το Άργος. 
                                   Ημέρα & Ώρα επιστροφής: Παρασκευή 03 Ιουλίου 2015- περίπου 21:00
                                   Κόστος: 85€ το άτομο (μεταφορά & 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό).
                                   Υποβολή δηλώσεων: Από 09 Ιουνίου 2015 (στην ΕΑΑΣ & στο κινητό τηλέφωνο 6976657515, * 757515 Οικονόμου Κων/νος) και μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων.
 
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
01 – 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια
1η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ναύπλιο και μέσω εθνικής οδού και ενδιάμεσες στάσεις για επίσκεψη στο μουσείο της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ», καφέ και φαγητό (προαιρετικά), άφιξη στα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και νωρίς το απόγευμα θα περάσουμε με βαρκάκια (έξοδα ατομικά) απέναντι στο γραφικό νησάκι στη λίμνη Παμβώτιδα της κυρα-Φροσύνης. Σχετική παραμονή και όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά & την Μονή του Αγ. Παντελεήμονα όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν. Επιστροφή στην πόλη, δείπνο στη ΛΑΦΙ –όσοι επιθυμούν (έξοδα ατομικά), διανυκτέρευση.
2η μέρα: ΚΑΛΠΑΚΙ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ - ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΣ: Ολοήμερο οδοιπορικό στην περιοχή του Δυτικού και Κεντρικού Ζαγορίου. Πρώτος μας σταθμός, το Μονοδένδρι με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τη Ριζάρειο σχολή με τα υφαντά. Παραμονή να απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο που είναι χαρακτηρισμένος εθνικός δρυμός –όσοι επιθυμούμε με σύντομη πεζοπορία θα πάμε στην Μονή της Αγ. Παρασκευής όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη ανάσα το θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ και του ποταμού ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ, ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου- και συνεχίζουμε για το ιστορικό Καλπάκι. Επίσκεψη και ξενάγηση στο πολεμικό μουσείο του Ελληνοϊταλικού πολέμου. Στη συνέχεια μετάβαση στην Κόνιτσα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στη ΛΑΦΚ –όσοι επιθυμούν (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για την Ι.Μ. Μολυβδοσκεπάστου, το παλαιότερο μοναστήρι της Ηπείρου και ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία της χώρας. Τέλος, επίσκεψη στο Φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστου με την θέα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο όπου θα μας γίνει μια ενημέρωση  και θα πιούμε ένα καφέ ή τσίπουρο στο καφενείο στην πλατεία του χωριού. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στη ΛΑΦΙ –όσοι επιθυμούν (έξοδα ατομικά), διανυκτέρευση.
3η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Σπήλαιο Περάματος – Μουσείο Βρέλλη – ΝΑΥΠΛΙΟ:  Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το σπήλαιο Περάματος (έξοδα ατομικά), να θαυμάσουμε ένα από τα σπουδαιότερα σπήλαια του κόσμου. Αναχώρηση για την επιστροφή μας και αφού πραγματοποιήσουμε στάση για επίσκεψη στο ονομαστό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βρέλλη (έξοδα ατομικά) συνεχίζουμε για Μεσολόγγι για το μεσημεριανό μας φαγητό στη ΛΑΦΜ –όσοι επιθυμούν (έξοδα ατομικά). Σύντομη στάση στον Κήπο των Ηρώων και άφιξη στο Ναύπλιο το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 85,00€.   Επιβάρυνση μονόκλινου: 30,00€ 
Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. • Δύο διανυκτερεύσεις στα Ιωάννινα σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό, σε κεντρικό ξενοδοχείο Β’ κατηγορίας (“PALLADION”). • Τα  πρωινά στο ξενοδοχείο.• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
Είσοδοι:  Σπήλαιο Περάματος: 5,5€  Μειωμένο: 3,5€ (μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι)  
                   Μουσείο Βρέλλη: 3€            
                 Νησάκι (βαρκάκι): 4€ 

                 Νησάκι Μουσείο Αλή πασά: 3€

ΠΗΓΗ : "ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου