ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

"Καραβάκια με θαλασσόξυλα" στο βιβλιοπωλείο Χρυσαλλίδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 20.5.15 | 
 Στο βιβλιοπωλείο Χρυσαλλίδα κατασκευάζουμε εντυπωσιακά Καραβάκια με θαλασσόξυλα  το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαΐου! Επιστρατεύστε μαμά, μπαμπά, θείους, γιαγιάδες, παππούδες (δεν έχει σημασία ποιον!) και τρέξτε στις παραλίες να βρείτε το πιο ωραίο θαλασσόξυλο για τα καραβάκι σας! Αν δε τα καταφέρετε, δεν πειράζει και ένα μικρό κομμάτι ξύλου, μας κάνει! 

Άλλα υλικά που ίσως χρειαστείτε είναι: σπάγκος, σταθερό ύφασμα, κοχύλια, κομμάτι δίχτυ ή ότι άλλο θα θέλατε να διακοσμήσει το καλοκαιρινό σας καραβάκι!!!!
Προσοχή Χρυσαλλιδάκια! Θυμηθείτε πως το ηλικιακό όριο για συμμετοχή στα τμήματα της Χρυσαλλίδας, είναι τα 4 χρόνια! Οι δραστηριότητες δεν είναι κατάλληλες για πιο μικρά παιδάκια γι αυτό και δεν κρατάμε στον χώρο παιδιά μικρότερα της ηλικίας αυτής, πρωτίστως για την δική τους ασφάλεια! 
Επίσης, η συγκεκριμένη κατασκευή είναι αρκετά απαιτητική, οπότε φροντίστε να είστε τυπικοί στην ώρα σας (ώρα προσέλευσης 11) ώστε να ακολουθήσουμε όλοι μαζί την πορεία της διαδικασίας. Οι θέσεις θα είναι αυστηρά 20 όπως πάντα, ώστε το τμήμα να μπορεί να λειτουργεί σωστά, ευχάριστα για όλους και κυρίως με ΑΣΦΑΛΕΙΑ για όλα τα παιδιά, η οποία σίγουρα προέχει! 
Να ξέρετε πως κάθε φορά που κάποιο παιδάκι δεν προλαβαίνει θέση στις δραστηριότητές μας, εμείς στεναχωριόμαστε περισσότερο από εσάς που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους! Και χωρίς καμιά αμφιβολία θα σας θέλαμε όλους εδώ! Άλλωστε γι αυτό έχουμε καθιερώσει τα υπέροχα ραντεβού μας του Σαββάτου, τέσσερα χρόνια τώρα! Η νέα σεζόν όμως πλησιάζει και ελπίζουμε πως θα επανέλθουμε με περισσότερα τμήματα ώστε κανένα Χρυσαλλιδάκι να μη μένει παραπονεμένο!

Βιβλιοπωλείο Χρυσαλλίδα

Διεύθυνση:Άργος Καποδιστρίου 23
Τηλέφωνο: 2751 067798
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου