ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ 16 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
           ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
                Μενάνδρου 54 Τ.Κ. 104 31 ΑΘΗΝΑ
e- mail:poaasa@yαhoo.gr ιστοσελίδα: www.poaasa.gr
    Τηλεφωνα : 210-5249884 ΦΑΞ: 210-5228253
                                                                

ΨΗΦΙΣΜΑ 16ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.

 Λάρισα 21-06-2015

Οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας με το πέρας των εργασιών του 16ουκαταστατικού Πανελληνίου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα  την 20η και 21η Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο του ανακαθορισμού της στρατηγικής ,  των στόχων αλλά και της δράσης μαςγια το επόμενο διάστημα, εκδώσαμε το κάτωθι ψήφισμα:

Μετά το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και την τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας μας  οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας βγαίνουμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, στον δύσκολο αγώνα   της καθημερινής μάχης με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθώς πλέον αντιληφθήκαμε ότι δεν ωφελεί να ελπίζουμε  σε φρούδες ελπίδες αλλά και να μένουμε αδρανείς από το  φόβο ως  έντεχνα οι κρατούντες διασπείρουν.
1)    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την υπεράσπιση  της  ΖΩΉΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ.

2)    Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την συνεχιζόμενη, που τελικά αποδεικνύεται, διακομματική αδιαφορία ικανοποίησης των οικονομικών αιτημάτων μας, αιτημάτων που έχουν κριθεί δικαστικά και δικαιώθηκαν, αιτημάτων που ταυτίζονται με την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός μας και στα οποία εμπεριέχονται και αποκαθίστανται όλες οι αδικίες που διαχρονικά και διακομματικά έχουμε υποστεί.

3)    Ανησυχούμε  για την τύχη του ασφαλιστικού μας φορέα, του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. , δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η υγεία, η πρόνοια και η επικούριση είναι κοινωνικά αγαθά παρεχόμενα και προστατευόμενα από το κράτος και δεν αποτελούν αντικείμενο εμπορίας ή εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.

4)    Διεκδικούμε τη δημιουργία Ενιαίου Ασφαλιστικού Πυλώνα Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.

5)    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Για το λόγο αυτό  επιπλέον διεκδικούμε:
α) Να σταματήσει η πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας.
β) Να αποκατασταθεί η φορολογική δικαιοσύνη, να σταματήσει πια η φορολογική λαίλαπα σε βάρος χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, με την επιπλέον επιβάρυνση στα συνήθη υποζύγια, μισθωτούς, μικρομεσαίους, επαγγελματίες και συνταξιούχους.
6) ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου