Ωστόσο οι εικόνες αυτές παραμένουν ορατές και μπορεί εύκολα κάποιος να τις δει.

Ο τρόπος για να τις εντοπίσει κανείς είναι πάρα πολύ απλός, Χρειάζεται απλώς να πάει στο searching και να πληκτρολογήσει «Photos of» και το όνομα του χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να βρει και να δει όλες τις εικόνες του χρήστη που αναζητά, στις οποίες έχει γίνει tag.

Οι εικόνες που θα εμφανιστούν είναι εκείνες που ο χρήστης μοιράζεται δημοσίως ή αυτές στις οποίες είναι tag από έναν κοινό φίλο ή το φίλη ενός φίλου. Ουσιαστικά αυτός που ψάχνει μπορεί να δει όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν είναι ορατές στο χρονοδιάγραμμα τους.
Πως μπορείτε να κρατήσε «κρυμμένες» τις φωτογραφίες σας
Ωστόσο δεν θα πρέπει να αγχώνεστε αφού υπάρχουν τρόποι για να κρατήσετε τις φωτογραφίες σας κρυμμένες από αδιάκριτα βλέμματα.
Ο ένας τρόπος που είναι και ο πιο εύκολος είναι να αφαιρέσετε απλώς το tag με το όνομά σας.
Ο δεύτερος είναι να πάτε στα privacy settings, στο «Timeline and Tagging» και να επιλέξετε όταν κάποιος σας κάνει tag σε κάποιο post, αυτό να μην πηγαίνει σε κανέναν άλλο εκτός από εσάς. Ωστόσο μία τέτοια επιλογή θα αφαιρέσει όλες τις εικόνες που είστε tag από τη σελίδας σας στο Facebook και θα επιτρέπεται μόνο σε εσάς να τις δείτε.