ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΑ - ΧΡΥΣΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

22/09/2015
Μετά το χάλκινο μετάλλιο στην Σμύρνη και το ασημένιο στο Βουκουρέστι ο βραβευμένος συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό των ανδρών, αυτή την φορά μέσα στην χώρα μας, στους Βαλκανικούς αγώνες Στίβου Masters, που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου με ρεκόρ συμμετοχών.

Αυτή την φορά μια όμορφη έκπληξη τον περίμενε, αφού το μετάλλιο του του το απένειμε η σύζυγός του, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη μέσα σ'έναν στάδιο που έχει συνδεθεί με τόσες δικές της επιτυχίες στο παρελθόν.
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος, που τα βιβλία του έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από μικρούς και από μεγάλους, απολαμβάνοντας συχνά τις πρώτες θέσεις στα ευπώλητα σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει την Ελληνική σημαία ψηλά και δεν είναι τα στάδια ο μοναδικός τόπος που το έχει κάνει.

Το 2010 τοποθέτησε την Ελληνική σημαία στα 6.000μ. της υψηλότερης κορυφής της Αφρικής, τους όρους Κιλιμάντζαρο, για τις ανάγκες του μεγαλύτερου αθλητικού και φιλανθρωπικού ιδρύματος στον κόσμο, του Laureus Sport For Good Foundation, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, το μεγαλύτερο απ´ όλους τους πρωταθλητές, που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη αποστολή απ´ όλο τον κόσμο για τα παιδιά των παραγγουπόλεων του Nαϊρόμπι.

Το τελευταίο του βιβλίο "ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ", που κυκλοφορεί ήδη η 4η του έκδοση από τις εκδόσεις Άγκυρα είναι ένα εμπνευσμένο βαθιά συναισθηματικό βιβλίο, που οι αναγνώστες έχουν λατρέψει, οι κριτικοί έχουν εκθειάσει και που αποτυπώνει με τον πιο άμεσο τρόπο την μεγαλύτερη αλήθεια, πως όσο ψηλά κι αν φτάσει κάποιος, η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα του! 

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου