ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα.

ΠΗΓΗ: "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα.
Το… συνηθισμένο σχόλιο. ‘’!?!?!?!?!?!? ‘’
    Τι κι αν έχει περάσει τα 80; Μία γυναίκα είναι αποφασισμένη να παραμείνει σεξουαλικά ενεργή. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και να βρει εραστή!
    Κι όμως, μία 84χρονη Ιταλίδα, από το Σκαφάτι της Καμπάνια, έκανε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον 88χρονο σύζυγό τηςότι δεν την ικανοποιεί σεξουαλικά. Οπως είπε στο δικηγόρο της, το πρόβλημα είναι πως ο ηλικιωμένος σύντροφός της θέλει να κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα, συχνότητα που δεν είναι ικανοποιητική για εκείνη.
    Η 84χρονη, που ήδη έχει μείνει δύο φορές χήρα, ισχυρίστηκε μάλιστα στην αίτησή της ότι οι προηγούμενη σύζυγοί της την ικανοποιούσαν περισσότερο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα The Local. Μάλιστα, όταν της πρότειναν να βρει κάποια άλλη δραστηριότητα που θα την έκανε ευτυχισμένη εκείνη- συνταξιούχος δασκάλα- απάντησε ότι δεν έβλεπε το λόγο να ξεχάσει τη σεξουαλική δραστηριότητα εξαιτίας της ηλικίας της.
    Το ζευγάρι κατέληξε σε σύμβουλο, ενώπιον του οποίου η 84χρονη παραδέχθηκε ότι έκανε την αίτηση διαζυγίου προκειμένου να αναγκάσει το σύζυγό της να πάρει Viagra. Οταν εκείνος αρνήθηκε, εξαιτίας καρδιακών προβλημάτων, εκείνη απέρριψε τους ισχυρισμούς του, απαντώντας του «Απλά έχεις ταχυκαρδίες μερικές φορές».
    Τελικά ο συνταξιούχος τραπεζικός δήλωσε στο δικηγόρο ότι προτιμά να κάνει παρέα με τους φίλους του παρά να συνευρίσκεται σεξουαλικά με τη σύζυγό του. Η απάντησή της; Του δήλωσε ότι θα βρει εραστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου