ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Χώμα λάσπη και γκάζια στο φετινό SEAJETS Rally Acropolis


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11.10.15 | 
 Στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η πανηγυρική εκκίνηση του φετινού SEAJETS Rally Acropolis. Τα πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή ανέβηκαν τη ράμπα της εκκίνησης και αμέσως μετά κατευθυνθηκαν στις δύο ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας, μία εκ των οποίων έγινε νύχτα!
Ο αγώνας θα είναι διήμερος και περιλαμβάνει επτά ειδικές διαδρομές. Συγκεκριμένα, η πρώτη ειδική έγινε στη διαδρομή Κινέτα-Λουτράκι και η δεύτερη νυχτερινή στην Κινέτα (εκκίνηση 19:36).
Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 07:58 το πρωί, με την διπλή ειδική διαδρομή στα Αθίκια, την ειδική Κλένια-Μυκήνες, μετά στο Κεφαλάρι και τέλος στη Ζήρεια, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Λουτράκι.
 Το Ράλλυ Ακρόπολις προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου διαγωνίζονται τα 29 πληρώματα (τα άλλα 48 θα αγωνιστούν για το ελληνικό πρωτάθλημα). Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται, κυρίως στη συμμετοχή των Λάμπρου Αθανασούλα και Νίκου Ζακχαίου με Skoda Fabia R5, καθώς και στους Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi Lancer Evo IX, Ιορδάνη Σερδερίδη-Φρεντερίκ Μικλότ με Citroen DS3 R5.
 Σε αγώνα επιβίωσης μετατράπηκε η 1η διαδρομή. του αγώνα, αφού με τις έντονες βροχοπτώσεις, θύμιζε περισσότερο το Ράλλυ Μ. Βρετανίας. Ο Kajetan Kajetanowicz σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, με τον Craig Breen να ακολουθεί δεύτερος. Τα προβλήματα πάντως δεν έλειψαν, με τον Λάμπρο Κύρκο να χάνει πολύ χρόνο μετά από έξοδο, αλλά και τους Bruno Magalhaes και Robert Consani να έχουν σταματήσει στην ειδική, ενώ έχει αναφερθεί ότι βρίσκονται εκτός δρόμου.

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου