ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . " ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ " V I D E O "

Εδώ με την παρούσα ανάρτηση τελειώνουν και οι αναρτήσεις για την εκδήλωση αυτή όπου στο σύνολό τους είναι τέσσερις (4) .


Η ψυχαγωγία προσφέρει στον άνθρωπο όχι μόνο την ευχαρίστηση - χαλάρωση αλλά ξεφεύγουμε από την μονοτονία, την καθημερινότητα και καλλιεργούμε ταυτόχρονα τον ψυχικό  και τον πνευματικό μας μας κόσμο.







Σήμερα με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος είναι αναγκαίος ο ελεύθερος χρόνος του να αυξηθεί ώστε να ανανεώνονται οι σωματικές και ψυχικές του δυνάμεις.

Η συμμετοχή σε συναυλίες κ.λ.π. εκδηλώσεις δημιουργούν εκτόνωση και την αποσυμπίεση από το καθημερινό άγχος ανεξάρτητα της ηλικίας του καθενός. 

Οι σκέψεις αυτές μας έκαναν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την εκδήλωση ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι και φίλοι αυτών να ξεφύγουν για μία βραδιά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.  Αυτή δε η εκδήλωση είχε ακόμη ιδιαίτερη σημασία καθότι τιμήθηκαν κάποιοι άνθρωποι όπως αυτό γνωστοποιείται στην πρώτη ανάρτηση. 

Πιστεύουμε μετά από αυτή την πετυχημένη εκδήλωση όπως μας ενημερώνουν πολλοί συνάδελφοι, η επόμενη να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή  από αυτή που ήταν τα 75 άτομα παρ΄ότι αυτό το χρονικό διάστημα ήταν και είναι  όλες οι ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις μας προς το Κράτος αλλά και με αρκετά απρόβλεπτα συμβάντα στα μέλη μας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 

Θα προσπαθούμε πάντα για κάτι το καλύτερο όπου σε αυτό όλα τα μέλη μπορούν να συμβάλουν. 



ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου