ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Διαβεβαιώσεις Καμμένου για αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στελεχών ΕΔ-ΣΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,


Εξασφαλίστηκε το κονδύλι για την αποκατάσταση των αποδοχών και των συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημέρωσε την Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας πως... οι σχετικοί κωδικοί βρέθηκαν από τις πληρωμές για τα εξοπλιστικά προγράμματα και εξοικονομήθηκαν τα χρήματα για να αποδοθούν στους δικαιούχους.

Απαντώντας στην σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε πως - παρότι το θέμα έχει σταματήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που δεν έχει τα κονδύλια, και στο υπουργείο Ναυτιλίας, για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για κάθε χρόνο που περνά, θα βάζει τα ποσά στον κωδικό για να αποδοθούν με την πρώτη υπογραφή του υπουργού Οικονομικών.

«Η δική μου υπογραφή είναι πάνω στην κοινή υπουργική απόφαση. Ο νόμος είναι έτοιμος, τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα και λεφτά μπαίνουν», τόνισε ο Π. Καμμένος, ενώ η ερωτώσα βουλευτής αμφισβήτησε τις διαβεβαιώσεις του και τον κατηγόρησε για άκρατο λαϊκισμό.

«Οι δηλώσεις σας, ότι εγώ έβαλα την υπογραφή μου, αλλά το θέμα θα κολλήσει στο υπουργείο Οικονομικών συνιστούν το άκρον άωτον του λαϊκισμού. Γιατί εσείς κάνετε τον καλό τη στιγμή ενώ γνωρίζετε ότι το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι τυχόν αναπροσαρμογή των αποδοχών συναρτάται από τις εκάστοτε επικρατούσες δημοσιονομικές συνθήκες» είπε η κ. Παπακώστα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και του ζήτησε να πει με σιγουριά αν το νομοσχέδιο, που προαναγγέλλει, θα έχει την τύχη να εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

Εξάλλου, η βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε από τον κ. Καμμένο να .......... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου