ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε από το Νέο Δ-κό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " VIDEO "

Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε όταν ανέλαβε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας από τον μήνα Ιούνιο μέχρι και τον Νοέμβριο μήνα 2015.
Για τον μήνα Δεκέμβριο ήδη έχει ανακοινωθεί για την συγκέντρωση τροφίμων και πραγματοποιείται για την πόλη Ναυπλίου τις ώρες γραφείου 10.00 - 12.00 Δευτέρα και Τετάρτη. Για την πόλη του ΄Αργους έμπροσθεν παλαιού Δημαρχείο τα Σάββατα 5 και 19-12-2015 και ώρες 10.30-12.30. 









Στο VIDEO λόγω τεχνικού προβλήματος στην αρχή και στο τέλος δεν είναι τόσο καλό.





Τον Ιούνιο μήνα 2015 εξελέγη το Νέο Διοικητικό

 Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων 

Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.


Οι πρώτες δραστηριότητες που ασχολήθηκε το 

Δ.Σ. είναι

1.-Ο εξοπλισμός του γραφείου με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή ΠΡΟΣΦΟΡΑ μελών του Δ.Σ. Δημιουργία   e-mail και ευέλικτου  πακέτου Τηλεφωνικής Γραμμής.
2.-Διαμόρφωση  χώρου για την εξυπηρέτηση των μελών του Συνδέσμου.  φωτογραφίες από όλα τα Σώματα που συμπεριλαμβάνονται στον Σύνδεσμο.
3.-Στις προσκλήσεις της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για τις εκδηλώσεις : 28ης  Οκτωβρίου,  Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων,  Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης,  Ημέρα της Αλώσεως του Παλαμηδίου  ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε  με  παρουσία μελών του Δ.Σ. καταθέτοντας στεφάνια.
4.- Την 7-11-2015 πραγματοποίησε εκδήλωση στην Στρατιωτική Λέσχη για τα 56 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου.   Ο πρώτος Πρόεδρος ήταν ο ΠΑΦΥΛΙΑΣ Κων/νος ο οποίος γεννήθηκε το 1913 στο  Περθώρι Αρκαδίας και απεβίωσε το 2014 σε ηλικία 101 ετών.
Ο Σύνδεσμος το 2003 εντάχθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  Αξιωματικών Αστυνομικών Σωμάτων Ασφαλείας από τον Πρόεδρο  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ευστάθιο. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν οι αποβιώσαντες με ενός (1 ) λεπτού σιγή.
Οι εν ζωή που είχαν συμμετάσχει στις Πολεμικές Επιχειρήσεις κατά τα έτη 1945 – 1946 με τιμητικό Δίπλωμα. Επίσης τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν πρόεδροι από το 1959 μέχρι σήμερα. ΄Ολων αυτών έχουν τοιχοκολληθεί οι φωτογραφίες.
5.-Την 20-11-2015 ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε μαζί με την ΄Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος για τα Οικονομικά θέματα που μας  απασχολούν.
6.- Εκσυγχρονίζουμε τα μέλη μας με νέες σύγχρονες Ταυτότητες.
7.-Ενεργούμε ώστε να λάβουν οι σύζυγοι των μελών μας ΚΑΡΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ στο ΝΙΜΙΤΣ.
8.-Ενεργούμε συνεργασία για διάφορες εκδηλώσεις με άλλους συνδέσμους του Νομού όπως είναι η ΄Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού. Ως επίσης και με άλλους Συνδέσμους σε Πελοποννησιακό επίπεδο.
9.-Δημιουργούμε ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΝ με βιογραφικό και φωτογραφία έκαστου Συναδέλφου.
10.- Ο Σύνδεσμός μας αριθμεί πάνω από διακόσια μέλη.

Σκοπός του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να κάνουμε γνωστό τον Σύνδεσμο στην Κοινωνία του Νομού Αργολίδας όσο είναι δυνατόν περισσότερο.



Την 21-12-2015 ελάτε στο γραφείο του Συνδέσμου, θα συγκεντρωθούμε εκεί για να ανταλλάξουμε ευχές και να ευχηθούμε Καλή Χρόνια στο δύσκολο 2016 που μας έρχεται. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου