ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ Από Τον Πρόεδρο Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Επειδή ο χρόνος της εκπομπής είναι περιορισμένος δεν είναι δυνατόν απόλυτα να συζητηθεί το κάθε θέμα. Για αυτό το λόγο σας αναρτώ περισσότερες λεπτομέρειες. 






ΘΕΜΑ  - 1.   « ΠΕΡΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την Κοινωνία της Αργολίδας με την ευαισθησία που μας διακρίνει ως ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ  Αστυνομικοί ΌΤΙ :   αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν  άγνωστα άτομα  τα οποία πωλούν Ημερολόγια και δηλώνουν ότι είναι Συνταξιούχοι  και Απόστρατοι Αστυνομικοί.

Από αυτά τα ημερολόγια έχω στα χέρια μου και σας τα δείχνω είναι δύο ένα των 10 € και ένα των 20 €.



Αυτά τα άτομα τα οποία πωλούσαν σε εσάς  ημερολόγια είναι άγνωστα προς εμάς.
Εμείς ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά τα άτομα. ΟΥΤΕ   εκδίδουμε ΟΥΤΕ πουλάμε.  
Όταν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο τηλεφωνήστε στο 100 ώστε οι συνάδελφοι που υπηρετούν να τους ελέγξουν.
Για τους Αστυνομικούς και τους Απόστρατους έχουν σταλεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας Ημερολόγια με συμβολική τιμή.

ΘΕΜΑ  - 2 : Συλλογή Τροφίμων
Προ ημερών από το Κανάλι σας ο Αντιπρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης ανακοίνωσε την συλλογή τροφίμων από τον Σύνδεσμό μας.
Τα μέλη του Συνδέσμου μας   των Πόλεων Ναυπλίου και ΄Αργους  παρ΄ ότι  αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μετά από τις διπλές μειώσεις που υπέστησαν ανταποκρίθηκαν με ότι ο καθένας μπορούσε.  Με λίγα πράγματα που έφερε ο καθένας  συγκεντρώθηκε ένας ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων.

Θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα μικρό χρηματικό ποσό από το μικρό ταμείο του Συνδέσμου αλλά αποφασίσαμε ως Δ-κό Συμβούλιο αυτήν την κίνηση με την συλλογή των τροφίμων από τα μέλη μας. Διότι έτσι γίνονται ενεργά τα μέλη μας αλλά με αυτόν τον τρόπο γνωστοποιούν ακόμη περισσότερο ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη.
Αυτό δεν ειπώθηκε στα Μ.Μ. Ενημέρωσης για διαφημιστικούς λόγους αλλά για να γνωστοποιηθεί στην κοινωνία ώστε όσοι μπορούν να βοηθήσουν. Ταυτόχρονα συνειδητοποιεί η κοινωνία  την ευαισθησία που δείχνουν οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ Αστυνομικοί στον συνάνθρωπό τους κάτι το έχουν βιώσει από τα  χρόνια που ήταν στην υπηρεσία.
Στο μέλλον θα προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που από το υστέρημά τους έδωσαν ότι μπορούσαν αλλά και τους διάφορους πολίτες  που  έφεραν και αυτοί στο γραφείο μας ότι μπορούσαν.
Αυτά που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν  :
1.    Στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ όπου τα παρέλαβε το μέλος κ. ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ Αναστάσιο.
2.    Στο Ιδρυμα Γ. ΣΑΜΑΡΤΖΗ  τα οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος Πατήρ ΡΑΦΑΗΛ.
3.    Στον ΕΡΥΘΡΟ ΝΣΤΑΥΡΟ ΑΡΓΟΥΣ
Κατ΄ εκτίμηση από το σύνολο των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν εκτιμάται ότι το ύψος σε χρηματικό ποσό να ξεπέρασε τα 600 €


ΘΕΜΑ – 3.  Ανταλλαγή Ευχών.
Την 21-12-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00-12.00 στο γραφείο του Συνδέσμου το οποίο βρίσκεται στο πρώτο κτίριο της Αστυνομικής Δ-νσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών προκειμένου ανταλλάξουμε τα Χρόνια Πολλά και ευχές για την Καινούργια Χρονιά  προσφέροντας Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
Κλείνοντας  μεταφέρω τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  σε όλη την κοινωνία της Αργολίδος, το δε 2016 να είναι μία ήσυχη χρονιά και χωρίς προβλήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

Εκ του Δ-κού Συμβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου