ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

" ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ " Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στην πίτα των προσκόπων


BLOGGER : Εγώ προσωπικά εδώ, πρόσθεσα στον τίτλο μπροστά την λέξη  " ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ " είναι μία μεγάλη οικογένεια για όσους δεν γνωρίζουν.

΄Εχουν πει πάρα πολλές κουβέντες για τον ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ.
Αυτοί που τα λένε ας πάνε να γίνουν πρόσκοποι που εκεί δεν υπάρχει ηλικία όλοι χωράνε.Τότε θα διαπιστώσουν εάν ισχύουν αυτά που λένε.
΄Ενα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο ΄Αργους Μυκηνών κ. Δημήτρη ΚΑΜΠΟΣΟ διότι δεν λέει απλά υπέρ του ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ αλλά συμπαρίσταται ενεργά στο Προσκοπικό ΄Εργο.
Ας παραδειγματιστούν όλοι οι Δήμαρχοι από την ενεργό παρουσία του κ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ.
Ο Πρόσκοπος είναι πάντα έτοιμος για όλα. 
Είναι πάρα πολλά που μπορεί να γράψει κάποιος για τον Προσκοπισμό. Με αυτά τα λίγα μόνο κλείνω.

Για τους παλιούς  Π Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Υ Σ  " 

ΕΣΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ "  

Πραγματικά ήθελα πολλά να γράψω αλλά θα ήμουν κουραστικός. ΄Οποιος  μετά από αυτήν την ανάρτηση θέλει να μάθει μπορεί σήμερα εύκολα να βρεί.

Από προσωπική εμπειρία 10 ετών επαναλειτουργίας του Προσκοπισμού στο Ναύπλιο ουδείς βρέθηκε να μου αλλάξει τους στόχους κ.λ.π.  παρ΄ότι διετέλεσα  με Διοικητικά καθήκοντα.
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους,στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Δελή.

 Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο με όλες τις δράσεις των προσκόπων ενώ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στον χαιρετισμό του τόνισε, πως το έργο των προσκόπων είναι πολύ σημαντικό στην κοινωνία μας , γιατί πάνω απ όλα διδάσκει το πνεύμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα είναι πάντοτε δίπλα στους προσκόπους σε οποιαδήποτε προσπάθεια τους, πρόσθεσε ο κ. Καμπόσος . 
Από την πλευρά τους οι πρόσκοποι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών , για την μέχρι τώρα στήριξή του.
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου