ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ... Καταστροφή μνημείου πεσόντος αστυνομικού εν ώρα καθήκοντος

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΝΤΡΟΠΗ... Καταστροφή μνημείου πεσόντος αστυνομικού εν ώρα καθήκοντος
Γράφει ο Λάμπρος Τζούμης
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
    Η βαρβαρότητα και ο φασισμός αρχίζουν εκεί που κάποιος, επικαλούμενος την ιδεολογία του είτε τζιχαντιστής, είτε αναρχικός, είτε χριστιανός είτε μουσουλμάνος,καταστρέφει μνημεία επειδή έτσι επιβάλλει η θρησκεία ή η ιδεολογία του.
    Στις 17 Αυγ 2009 η τρομοκρατική οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ», δολοφονεί τον υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής ΥπηρεσίαςΝεκτάριο Σάββα, 41 ετών πατέρα ανήλικου παιδιού στον πεζόδρομο Δημητρακοπούλου στα Άνω Πατήσια. Οι συνάδελφοί του αστυνομικοί (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας) ανήγειραν στη μνήμη του μνημείο στο σημείο που σκοτώθηκε. Πριν λίγες μέρες στο διπλανό κτήμα Δρακόπουλου η οργάνωση ANTIFA είχε εκδήλωση συμπαράστασης στους μετανάστες. Μετά το τέλος της εκδήλωσης το μνημείο του αστυνομικού που έπεσε σε ώρα καθήκοντος κατάντησε στα χάλια που φαίνονται στις φωτογραφίες.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα αυτά είναι εκδηλώσεις και ενδείξεις ότι ζούμε μια κρίση αξιών και τα άτομα αυτά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Επειδή είναι η 4η μέρα που βλέπω το μνημείο σ΄ αυτά τα χάλια και επειδή κρατικές δομές δεν υπάρχουν πλέον κάνω έκκληση σε οποιονδήποτε θα μπορούσε να ενημερώσει τις σχετικές ενώσεις αστυνομικών προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάστασή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου