5-24
Γυναίκα   Ανθυπολοχαγός  στη θέση του Πολυβολητή …Δείτε βλέμμα  τσαμπουκά και βγάλτε Συμπέρασμα
Στη Τακτικό επιχειρησιακό 10ήμερο  που είναι στο κανονικό  πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Πεζικού και Αεροπορίας Στρατού ,ο Θεός να την κάνει εκπαίδευση ,το ΓΕΣ διέταξε και η Σχολής Πεζικού σχεδίασε και εκτέλεσε με εναλλαγές ρόλων ρεαλιστή εκπαίδευση των Ανθυπολοχαγών Τάξεως ΣΣΕ/2015!??????????????????????
Οι Ανθυπολοχαγοί εκτέλεσαν οι ίδιοι τα πάντα αποδεικνύοντας και στην Πράξη  ότι πριν  από όλα ο Ηγέτης πρέπει να είναι και Μαχητής…Η σημασία της Τακτικής επιχείρησης είναι πλέον σε καθαρά επιθετικό πνεύμα που κινείται τελευταία το ΓΕΣ !
Να επισημανθεί οτι έχει προγραμματιστεί στις επόμενες ημέρες και αεροπόβαση με ελικόπτερα των Ανθυπολοχαγών σε σημεία της Ελληνικής Επικράτειας …
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Πεζικού και Αεροπορίας Στρατού Τάξεως ΣΣΕ/2015, της Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης της Σχολής Πεζικού.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εκτελέστηκαν Τακτικές Ασκήσεις Μηχανοκινήτου Διμοιρίας σε όλες τις φάσεις του αγώνα και εξετάστηκαν αντικείμενα διεξαγωγής, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας. Εικόνες !
4-246-257-24??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????