ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννη στην Δ.Α. Αργολίδας και συνάντηση με αντιπροσωπείες των Προεδρείων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & 

ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



«  Σχετικά με την λειτουργικότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών,  την απαιτούμενη Αστυνόμευση του Νομού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  εν ενεργεία Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση του έργου τους και ΚΟΙΝΑ όπως  Συνταξιοδοτικά, Ασφαλιστικά και Μισθολογικού  περιεχομένου ».


Την 11-3-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  στην Δ.Α. Αργολίδας  του  Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας  κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννη στην Δ.Α. Αργολίδας.
΄Εγινε συνάντηση αντιπροσωπειών των Προεδρείων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας και της Ενώσεως Αστυνομικών  Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας.



Συζητήθηκαν  Συνταξιοδοτικά, Ασφαλιστικά, Μισθοδοτικά  θέματα καθώς και προβλήματα που απασχολούν τους Αποστράτους Σωμάτων Ασφαλείας καθώς των εν ενεργεία για τα τοπικά λειτουργικά θέματα Υπηρεσιών και Αστυνόμευσης, όπου εκφράστηκαν ανησυχίες ότι εάν δεν υλοποιηθεί άμεσα η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών ΕΛ ΑΣ και Δ.Α. Αργολίδας με Νέα οργανογράμματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών που να καλύπτουν τις παρούσες και αυξανόμενες Αστυνομικές ανάγκες για την Αστυνόμευση του Νομού μας και κατ΄ επέκταση των πολιτών, δεν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα της Αστυνόμευσης, της πρόληψης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.  

Ζητήσαμε την κατανόηση των ανωτέρω θεμάτων των αποστράτων και των εν ενεργεία τα οποία έγιναν αποδεκτά καθώς επίσης ζητήσαμε τα προωθούμενα αντεργατικά Νομοσχέδια της Κυβέρνησης που αφορούν  Συνταξιοδοτικά – Ασφαλιστικά και Μισθολογικά να μην ψηφιστούν από τον ίδιο και το κόμμα του.
Επίσης τονίστηκε ότι οι επικείμενες μειώσεις των Συντάξεων και Μισθών θα επιφέρουν πολλά οικονομικά προβλήματα στις οικογένειές μας καθώς μέχρι σήμερα ήδη έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές και μειώσεις τόσο στις συντάξεις όσο και στους μισθούς των εν ενεργεία.



Η ένταξη των ειδικών Μισθολογίων σε ένα κοινό Ταμείο του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που επιχειρεί ή Κυβέρνηση μας βρίσκει  Α Κ Ρ Ω Σ αντίθετους καθώς  οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας έχουν  εργασιακές ιδιαιτερότητες όπως  είναι  : το επικίνδυνο,  το ανθυγιεινό,  το νυχτερινό, η  εργασία τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες και όχι την πενθήμερη εργασία που έχει ο υπόλοιπος ΔΗΜΟΣΙΟΣ Τομέας.
Η επίσκεψη του Βουλευτή της  Ν.Δ. κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννου ήταν εποικοδομητική καθώς του γνωστοποιήθηκαν τα κοινά προβλήματά μας τα οποία έγιναν κατανοητά   από τον ίδιο και λάβαμε την υπόσχεση ότι εντός των Κοινοβουλευτικών του καθηκόντων να τα προωθήσει προς την επίλυση τους.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου