ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η σέξι Ρωσίδα, ο γνωστός πολιτικός και το... «αμαρτωλό» κινητό!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Η σέξι Ρωσίδα, ο γνωστός πολιτικός και το... «αμαρτωλό» κινητό!
    Ένα περιστατικό που συνέβη πριν από μερικούς μήνες όταν η κυβέρνηση βρισκόταν στο φόρτε των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αφηγείται ο Βηματοδότης.
    Ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς εμφανίστηκε -με το που ψηφίστηκε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο- με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή.
    Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, ο εν λόγω πολιτικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε με γρήγορα βήματα εντός του καταστήματος, συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη ρωσικής καταγωγής.
    Αν και κοντούλα, ήταν στα μέτρα του πολιτικού, με αγορίστικο ξανθό μαλλί και με εντυπωσιακό ντύσιμο, το οποίο βρισκόταν σε πλήρη αντίθεση με το ατημέλητο ντύσιμο του πολιτικού.
    Στο κατάστημα βρέθηκαν και οι δύο μπροστά σε ένα σταντ, που είχε ένα προηγμένης τεχνολογίας και πανάκριβοsmartphone. Η Ρωσίδα ψιθύρισε κάτι στον πολιτικό και εν συνεχεία ακούστηκε ένα... «
σπασίμπα», την ώρα που ο εν λόγω πολιτικός έβγαζε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει το κινητό.
    Όσον αφορά το ερώτημα σε ποιο όνομα και πού χρεώθηκε το κινητό, -ίσως- μόνο ο πολιτικός ξέρει την απάντηση. Οι περισσότεροι πάντως, θα ήθελαν να ξέρουν… το όνομα της εντυπωσιακής ρωσίδας!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου