ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ξάφρισε τη συγγενή του και κατήγγειλε ληστεία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Ξάφρισε τη συγγενή του και κατήγγειλε ληστεία
    Ολόκληρο σενάριο σκαρφίστηκε ο 32χρονος συγγενής μιας 27χρονης κοπέλας που τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της σε περιοχή της Χαλκιδικής για να ξαφρίσει τα χρήματα που είχε στην άκρη! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών, όμως, κατάλαβαν ότι η ληστεία που περιέγραφε ήταν σκηνοθετημένη!




    Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει ο 32χρονος, το πρωί της Πέμπτης όταν η 27χρονη ένοικος έφυγε για τη δουλειά της, δυο άγνωστοι κακοποιοί διέρρηξαν το διαμέρισμα, έψαξαν σε διάφορα σημεία και άρπαξαν 350 ευρώ που βρήκαν κρυμμένα. Όπως είπε, ο ίδιος ξύπνησε τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να φύγουν, προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά ο ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές και κατάφεραν να διαφύγουν.
    Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις που έδωσε το υποτιθέμενο θύμα και, όταν του τα επισήμαναν, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο ίδιος είχε κλέψει τα 350 ευρώ της συγγενούς του!  Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και υφαίρεση χρηματικού ποσού.
***
    Μαζί με τον 35χρονο πατέρα του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω ένας ανήλικος τσιγγάνος που διέρρηξε ένα σπίτι στην πόλη και έκλεψε τα κοσμήματα των ιδιοκτητών. Στον 16χρονο δράστη απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή, ενώ ο πατέρας του κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου.
***
    Δεν έφτανε που είχε κλέψει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την Καλαμπάκα λίγες ώρες νωρίτερα, το οδηγούσε και χωρίς… δίπλωμα ένας 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας! Το όχημα αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου