ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Καθηγήτρια έμεινε έγκυος από τον μαθητή της, 13 ετών.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Καθηγήτρια έμεινε έγκυος από τον μαθητή της, 13 ετών.
    Μια αμερικανίδα καθηγήτρια κατηγορείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον μαθητής της 13 ετών και έμεινε έγκυος.
    Η ίδια η καθηγήτρια παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές και τα ομολόγησε όλα. Η πολύ σέξι Αλεξαντρία Βέρα δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένη με τον μαθητή της, αλλά όταν ο κλοιός έσφιξε γύρω της αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία.
    Η Βέρα, 24 ετών, συνάντησε το αγόρι το περασμένο καλοκαίρι και παρουσιαζόταν ως φίλη του. Ακόμη και η οικογένεια του αγοριού υποστήριζε τη σχέση που είχαν οι δυό τους. Οταν ένας εργαζόμενος στο σχολείο την ρώτησε για τη σχέση της με μαθητή της, εκείνη του είπε ότι η οικογένειά του «ήταν μεγάλο στήριγμα» και ότι η ίδια ήταν πολύ ερωτευμένη με το αγόρι. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όταν ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, οι γονείς του 13χρονου αγοριού δήλωσαν «ανυπόμονοι» για το ευτυχές γεγονός!

    Αλλά η κοινωνική πρόνοια ειδοποιήθηκε για την παράδοξη κατάσταση και άρχισε τις ανακρίσεις για την νεαρή καθηγήτρια. Τότε η Αλεξαντρία Βέρα αποφάσισε να κάνει έκτρωση και αρνήθηκε στην κοινωνική πρόνοια ότι αποτελούσε ζευγάρι με το παιδί. Ωστόσο, όταν αναγκάστηκε να πάει μόνη της στην αστυνομία αποκάλυψε ότι είχαν καθημερινή σεξουαλική επαφή τους τελευταίους εννέα μήνες. Οι αρχές δεν την συνέλαβαν νωρίτερα γιατί είχε εξαφανιστεί και δεν την έβρισκαν.
    Η Βέρια είχε εκδιωχθεί από το σχολείο μετά τις αποκαλύψεις, τον περασμένο Απρίλιο, και θα αποκλειστεί από την ένωση διδασκάλων. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μαθητών του σχολείου, η νεαρή γυναίκα ήταν «μια πολύ χαλαρή εκπαιδευτικός» η οποία «επέτρεπε στους μαθητές να χρησιμοποιούν τα κινητά τους στην τάξη».
    Η Αλεξαντρία Βέρια πρέπει να πληρώσει εγγύηση 100.000 δολαρίων για να αποφυλακιστεί.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου