ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ. Σ.Α. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- " Ανάρτηση 1"


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας πραγματοποίησε το προγρασμματισμένο ταξίδι για το 2016 στο Εξωτερικό στις  ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. (27-6-2016/2-7-2016 ).
Στο ταξίδι αυτό συμμετείχε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.


Επίσης συμμετείχαν οι :  ο Πρόεδρος από τον Νομό ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. ΛΙΑΣΚΟΣ Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμ. Συνδέσμου Αθηνών κ. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ Χαράλαμπος  ως επίσης και άλλα μέλη των αναφερομένων συνδέσμων. 


Οι διοργανωτές του ταξιδίου :  κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος και ο κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης ευχαρίστησαν όλους τους συναδέλφους και φίλους που συμμετείχαν στο ταξίδι αυτό. 

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν όλοι οι συμμετέχοντες τους διοργανωτές αλλά και το Τουριστικό Γραφείο  Zafiris tours όπου ο ΄Αγγελος ΖΑΦΕΙΡΗΣ συμμετείχε στο ταξίδι,  το πολύ καλό οδηγό   (    Γιώργο )   και την γλυκύτατη ξεναγό  ( Ασπασία ). ΄Ολοι. διοργανωτές και συμμετέχοντες προσπάθησαν να πραγματοποιηθεί ένα τόσο ωραίο ταξίδι.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για το ταξίδι στις " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " επειδή όμως υπάρχουν περίπου στις 2000 φωτογραφίες ότι θα ετοιμάζεται θα αναρτάται με το ίδιο θέμα αλλά με διαφορετικό αύξοντα αριθμό και όλες οι αναρτήσεις θα είναι στην ετικέτα " ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤ. Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ώστε οι βλέπουν οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι φίλοι του blog. 

Υπήρξε δε σχετική ανακοίνωση ότι ο Σύνδεσμος έχει βάλει στο πρόγραμμά του να πραγματοποιεί ένα ταξίδι κάθε χρόνο στο Εξωτερικό.
Για του χρόνου υπήρξαν προτάσεις για την ΡΟΥΜΑΝΙΑ
 ( Καρπάθια – Κάστρο Κόμη Δράκουλα κ.λ.π ).
Όταν τελειώνει ένα ταξίδι ξεκινάει ο προγραμματισμός για το άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου