ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ " Περί αναπροσαρμογής χορηγηθέντων ΕΦΑΠΑΞ από 1-8-2012 και εντεύθεν "

Αγαπητοί συνάδελφοι  ο Σύνδεσμος Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας μετά από επίσημη ενημέρωση μέσω  e-mail που έλάβε σας γνωστοποιεί  σχετικά για την αναπροσαρμογή χορηγηθέντων ΕΦΑΠΑΞ που ισχύει για αυτούς  που συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1-8-2012.





Εσείς που  Ηλεκτρονικά Ενημερώνεστε γνωστοποιείστε τους πιθανόν συναδέλφους που γνωρίζεται όποιους  υπάγονται σε αυτήν την περίπτωση. 



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς ενημέρωση των μελών του  αλλά και όσο είναι δυνατόν στο Νομό Αργολίδας στους συναδέλφους που ακόμα δεν έχουν γίνει μέλη.

Οι Σύνδεσμοι παρέχουν  την ενημέρωση και γνωστοποιούμε ότι θα πρέπει  όλοι οι  συνάδελφοι που αποστρατεύθηκαν  να γραφτούν όχι μόνο στην Αργολίδα αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο προς όφελός των. 

Στο γραφείο του Συνδέσμου Ν. Αργολίδας υπάρχει η σχετική αίτηση που απευθύνεται απ΄ ευθείας στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Υπεύθυνοι επί του θέματος  είναι οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αργολίδας της Π.Ο.Α.Σ.Α :  ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να μας καλούν στο  ΚΙΝΗΤΟ για την συνεννόηση προς παραλαβή της σχετικής αιτήσεως από το γραφείο.-  

Ν. 4307/2014.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου