Για άλλη μία φόρα η κυβέρνηση απογοητεύει τους πολίτες της καθώς είναι ανύπαρκτη. Η κυβέρνηση απουσιάζει παντελώς και οι υπουργοί και οι τοπικοί φορείς αγνοούν την σοβαρότητα της κατάστασης.Έχουν αφήσει τους πολίτες έρμαια χωρίς να ενδιαφέρονται για κανέναν.
Η 20χρονη Ολυμπιονίκης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως χωρίς να ενημερωθεί, γκρεμίστηκε το σκοπευτήριο, στο οποίο προπονούνταν.
«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα».
Η Πολιτεία για άλλη μία φορά δεν κάνει τίποτα για τους πολίτες της. Ως πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση;
Άφιξη στη Δράμα: Την υποδέχθηκαν με κότινο όπως τους αρχαίους Ολυμπιονίκες
Η χθεσινή ημέρα θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη της Άννας Κορακάκη καθώς τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονικη αλλά κυρίως στην πατρίδα της, τη Δράμα, την υποδέχθηκαν εκατοντάδες πολίτες για να της δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τη μεγάλη και διπλή επιτυχία της στους αγώνες της Βραζιλίας.
Μάλιστα η μητέρα της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την «χρυσή» Άννα αλλά και τον σύζυγό της Τάσο Κορακάκη με δυο στεφάνια ελιάς – στη θύμιση του κότινου, του βραβείου που έπαιρναν οι ολυμπιονίκες στην αρχαιότητα.
Αποθεωτική ήταν η υποδοχή της Άννας στη Δράμα όπου εκατοντάδες Δραμινοί συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης για να υποδεχθούν την 20χρονη Ολυμπιονίκη, λίγες ώρες έπειτα από την άφιξή της στην Ελλάδα.


Εκείνη, φανερά συγκινημένη, δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα συνέβαιναν γύρω της.
«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Έκανα τον γύρο της πλατείας με το αμάξι. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Έκλαιγα μέσα στο αυτοκίνητο», δήλωσε. «Νιώθω τέλεια. Τώρα θέλω να γιορτάσω με όλους τους Δραμινούς που είναι σήμερα εδώ. Θέλω να το γιορτάσω με όλους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν πραγματικά και ουσιαστικά από την μέρα που ξεκίνησα και θα συνεχίσουν και όταν σταματήσω», ανέφερε ακόμη.

Όνειρο ζωής το χρυσό στους Ολυμπιακούς
Μιλώντας, νωρίτερα, κατά την άφιξή της στην Αθήνα για τη μεγάλη και διπλή επιτυχία της η Άννα Κορακάκη χαρακτήρισε όνειρο ζωής το Ολυμπιακό μετάλλιο και εξομολογήθηκε ότι «έκανα τη μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούσα». «Εκπλήρωσα το όνειρό μου εις διπλούν» συμπλήρωσε.
Στην ερώτηση για το πώς νιώθει που μετά από 104 χρόνια είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που φέρνει δύο μετάλλια στην Ελλάδα είπε ότι «με κάνει υπερήφανη ότι είμαι η πρώτη γυναίκα που έφερα δυο μετάλλια» εκφράζοντας την ευχή να μην είναι η τελευταία.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δυσκολίες που πέρασα» συνέχισε η Ελληνίδα διπλή Ολυμπιονίκης, που στηρίζεται από το Stoiximan.gr και σημείωσε ότι «θέλω να γίνω κίνητρο για τα νέα παιδιά».
Ευχαρίστησε, δε, αποκλειστικά την οικογένειά της, τους φίλους της και όσους ήταν μαζί της πριν την επιτυχία και θα είναι και μετά.