ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Υπερήφανη επιχειρηματική πρωτιά της Ελλάδας στην AiYellow


22
1057
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Greece star network
 
Η ελληνική επιχειρηματική ομάδα του παγκόσμιου δικτύου Star Network της AiYellow μοιράστηκε μαζί με την Ιταλία την δεύτερη θέση στη δημιουργία 10 Star συνεργατών (συνεργάτες με ειδικά προνόμια και αμοιβές) σε εθνικό επίπεδο. Οι συνεργάτες αυτοί δηλαδή δημιουργήθηκαν εντός Ελλάδας κι εντός Ιταλίας αντίστοιχα.
 
Κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση σε εγγραφές 10 Star συνεργατών παγκοσμίως, με δεύτερη χώρα την Κολομβία, η οποία είναι πολύ περισσότερα χρόνια συνεργάτης της AiYellow, όπως και οι πιο πολλές χώρες που συμμετείχαν.
 
 
Η ικανοποίηση όλων των Ελλήνων συνεργατών είναι πολύ μεγάλη, γιατί η Ελλάδα εκτός απ’ τους Ολυμπιακούς αγώνες φέρνει πρωτιές και σε πολλούς άλλους τομείς.
 
Συνεχίζουμε γι’ ακόμη πιο ψηλές κορυφές και για να δείξουμε στον κόσμο ολόκληρο πως το Οδυσσεϊκό πνεύμα, που αιώνες μας συντροφεύει, συνεχίζει να μας καθοδηγεί και να μας δείχνει το δρόμο των νικητών!




ΠΗΓΗ  :  Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57672:yperifani-epixeirimatiki-protia-tis-elladas-stin-aiyellow&catid=79:e-epixeirein&Itemid=553#ixzz4Io7W8yxE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου