ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Κορυφαία βράβευση της Clarion με το EISA 2016-2017 Award


ΠΗΓΗ : 


ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ

22/08/2016
Η Clarion, προμηθευτής συστημάτων ήχου και πολυμέσων, βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή της EISA για το πλήρως ψηφιακό σύστημα ήχου που διαθέτει με την ονομασία Full Digital Sound. Το συγκεκριμένο βραβείο θα παρουσιαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου, στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών και πολυμέσων IFA 2016, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Η EISA (European Imaging and Sound Association) ιδρύθηκε επίσημα το 1989 και φέρνει σε επαφή εμπειρογνώμονες στους τομείς του ήχου και της εικόνας, από 45 και πλέον εξειδικευμένα περιοδικά σε 22 ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο, μετά από αυστηρές δοκιμές, η κριτική  επιτροπή αξιολογεί και βραβεύει τις καλύτερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες σε νέο εξοπλισμό συσκευών ήχου και εικόνας που λανσάρονται στην αγορά.
Φέτος, η Clarion κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο EISA στην κατηγορία “European In-Car Innovation 2016-2017”  για το σύστημά της με τον πλήρως ψηφιακό ήχο, το οποίο και λανσαρίστηκε τον περασμένο Mάιο. Αυτό το βραβείο αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της πρωτοποριακής προσέγγισης της Clarion για την επίτευξη καινοτομιών, ως ηγέτιδα στα συστήματα ήχου και πολυμέσων. 
Το Full Digital Sound, είναι ένα σύστημα με πλήρως ψηφιακά ηχεία που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επιτρέπουν την  καθαρή αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης, για μια μοναδική ακουστική εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο. 
Τα συστήματα ήχου και εικόνας της Clarion, αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινώνησουν στο τηλέφωνο 210 34 79 700.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου