ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στρατιωτικά θέματα " ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΑΑΣ κ. Δ Α Ν Ι Α Σ διορίστηκε τακτικό μέλος στο Μ.Τ.Σ.

 από 

«Υλικό» για ένα από τα ατυχέστερα «ρεπορτάζ» που καταγράφηκαν ποτε στις σελίδες του Περιφερειακού Τύπου αποτελεί το διευθυντικό διανόημα της ιστορικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Λάρισας να επισείσει δικαστική και οικονομική «Δαμόκλειο σπάθη» πάνω από την Κεφαλή του Συνδικαλιστικού Οργάνου των δημοσιογράφων, επειδή αυτό …αποτόλμησε να ψέξει εργοδοτικά ατοπήματά της!

Αλήθεια, αυτοί που αποτίμησαν μόνον 30.000 ευρώ την υψηλόφρονα φερώνυμη αξία του ίδιου του τίτλου της Εφημερίδας, το αναλογίσθηκαν, τάχα; Ή, μήπως, και αυτό το αγνόησαν, μέσα στον προφανή ζήλο τους (και μέσα στο γενικευμένο κλίμα εργοδοτικής επίθεσης κατά των εργαζομένων) να φιμώσουν το θεσμικό Συνδικαλιστικό Όργανό τους, με την πρωτόγνωρη κατάθεση αγωγής κατά του ΔΣ της ΕΣΗΕΘΣΕΕ;
Απαντήσεις φυσικά και θα δοθούν. Και από τη Δικαιοσύνη και από την Ιστορία, που, ευτυχώς δεν γράφεται πάντοτε από τους νομιζόμενους «δυνατούς»!
Το ΕΚΒ συμπαρίσταται στους συναδέλφους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, συνεισφέροντας (για την συγκέντρωση του ποσού που διεκδικεί ως …λύτρον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ η Επιχείρηση) το πρώτο …ευρώ!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Τωρα που διοριστηκε ο Πρέεδρος της ΕΑΑΣ κ.Δανιας τακτικο μελος του ΜΤΣ ,να υποθεσουμε οτι τα θεματα των ΕΜΘ με το ΜΤΣ θα λυθουν;Αλλωστε εχει ενημερωθει πολλάκις απο τον ΠΣΑΕΜΘ για το θεμα της παρανομης και διπλης κρατησης των χρηματων του ΙΚΑ απο το ΜΤΣ,καθως και την παρανομη επιβολη προσθετης κρατησης 2% υπερ ΕΛΟΑΣ !!!Και δεν θα εχει καμια δικαιολογία ο κ.Πρόεδρος της ΕΑΑΣ πλέον!!!
mts
mts
………………………………………………………………………………………

ΠΗΓΗ : "  http://www.trikalaola.gr/   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου