ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Φαίνεται πως ο Καμένος έχει την συνήθεια να βάζει την τσίχλα πίσω από το αυτί, για να την μεταχειρίζεται σε κάθε ευκαιρία!
Από την άλλη μεριά, φανταστείτε ΥΕΘΑ κανέναν από αυτούς με τον Βελουχιώτη σε πίνακα ή τον Λένιν σε προτομή στο γραφείο…  ΦΡΙΚΗ !!!!!
    Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή πλέον στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους μισθούς των ένστολων, έδωσε ο Πάνος Καμμένος.
    Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας βρέθηκε τη Δευτέρα στοΚαστελόριζο, για τα εγκαίνια 17 οικιών στέγασης προσωπικού.

    «Δεν θα επιτρέψουμε καμία πλέον περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα πράξουμε όλα τα δέοντα για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη και να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το μισθολογικό των Ενόπλων Δυνάμεων», διαβεβαίωσε ο κ. Καμμένος στον χαιρετισμό του.
    Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων και δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις θυσίες των στελεχών τους και των οικογενειών τους, μέρος των οποίων είναι διασπασμένες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αναγκαστικά υπάρχουν και των συχνών μεταθέσεων.
    «Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει ξεκινήσει ήδη με την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου, θα πάει στο προσωπικό», διαβεβαίωσε ακόμη ο κ. Καμμένος.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "  
http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 
   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου