ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Λαθρομετανάστες λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος 23χρονης στο ΑΠΘ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Λαθρομετανάστες λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος 23χρονης στο ΑΠΘ
Ανήλικοι ανάμεσα στους δράστες
http://www.seleo.gr
    Οι τρεις από αυτοί, που εμπλέκονται στην υπόθεση, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι λαθρομετανάστες. Ο ένας από αυτός, δήλωσε ότι είναι από την Συρία και οι άλλοι δυο από την ΑλγερίαΩστόσο, ο ένας από τους δυο που δήλωσε Αλγερινός, παλιότερα είχε δηλώσει στις αρχές, όταν είχε χρειαστεί, ότι είναι από την Συρία

    Σύμφωνα με την αστυνομία οι 7 άντρες που συνελήφθησαν, είναι ηλικίας 16 έως 44 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, του βιασμού κατά συναυτουργία, της απλής σωματικής βλάβης, παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.
    Το περιστατικό συνέβη, τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο ΑΠΘ, όταν η 23χρονη περπατούσε με τον φίλο της. Αρχικά τους έκλεψαν χρήματα και κινητά, ενώ μετά ασέλγησαν στην κοπέλα. 
    Έπειτα από άμεσες ενέργειες, ταυτοποιήθηκαν αρχικά, τα στοιχεία ενός εκ των εμπλεκομένων στην παραπάνω υπόθεση και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία στο κέντρο της πόλης, στην οποία παρευρίσκονταν συνολικά 7 Λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων οι δράστες, της   καταγγελίας.
    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
    Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 962,9 γραμμαρίων, μέρος της οποίας, διαμοιρασμένο σε 14 μικροδέματα, πρόσφορα για εμπορία,2 ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.670 ευρώ, 11 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και 8 κάρτες sim, χρυσαφικά – κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται, αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους 3.550 ευρώ και πορτοφόλι, που περιείχε προσωπικό έγγραφο ημεδαπού.
    Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψη, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου