ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ. ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.Αργολίδας στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου που εορτάζει τον Άγιο Δημήτριο

Τον Άγιο Δημήτριο εορτάζει πανηγυρικά το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού στο Ναύπλιο με εσπερινό την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Στρατοπέδου.




Στον εορτασμό έδωσαν το παρών ο Ταξίαρχος Λεωνίδας Κακαβάς, ο Διοικητής του Κέντρου Σχης(ΜΧ) Ευάγγελος Δημητρέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής, Γιάννης Ανδριανός καθώς και Αξιωματικοί, στελέχη και οπλίτες του Κέντρου. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας στο χώρο του Στρατοπέδου. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο της VDMedia Web Tv.




ΠΗΓΗ : Argonafplia.gr





ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΚΕΜΧ) ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στο Ναύπλιο τιμάτε όλως ιδιαιτέρως ο Άγιος Δημήτριος στο στρατόπεδο του Μηχανικού (ΚΕΜΧ) μιας κι  ο ιερός ναός του είναι αφιερωμένος στον Άγιο Δημήτριο. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο στρατιωτικός Ιερέας π. Ιωάννης Καραγιάννης  πλαισιωμένος από ιερείς της πόλης του Ναυπλίου.

Παρών στους εορτασμούς έδωσαν ο ταξίαρχος  Λεωνίδας Κακαβάς  ο δήμαρχος της πόλης Δ. Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδος Ι. Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος  και φυσικά οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του στρατοπέδου. 

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου εντός του στρατοπέδου.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "http://argolikospoimin.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου