ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ο Σύνδεσμ. Αποστρ. Σ.Α. Ν.Αργολίδας. ΟΥΖΟ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ και " ΤΣΑΚΙΡ " ΚΕΦΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ Ν.ΚΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " VIDEO "



Χθές  16-10-2016 στο πρόγραμμά του ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας είχε την συναδελφική συνάντηση.


Για την συνάντηση  είχε ορισθεί η  ημερομηνία ενημέρωσης 14-10-2016 προκειμένου οι επιθυμούντες δηλώσουν την συμμετοχή τους και δρομολογηθούν έγκαιρα οι κατάλληλες ενέργειες με το κατάστημα         « ΤΣΑΚΙΡΗΣ »       στη Ν. Κίο. 



Οι συμμετοχές από συναδέλφους και φίλους θα ήταν ακόμα περισσότερες πλην όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του καταστήματος ήταν αδύνατη η συμμετοχή περισσότερων, ως δε και τα απρόβλεπτα της Κυριακής πρωί.


Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν και φίλοι μας οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πολλές προηγούμενες δραστηριότητες του Συνδέσμου μας, όπως σε θέατρο – κοπή πίτας – ταξίδι Εξωτερικό κ.λ.π.


Ο Σύνδεσμος μας έχει γίνει γνωστός στην κοινωνία της Αργολίδας  με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι  να συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης συζητήθηκαν οι δραστηριότητες  για την επόμενη χρονιά 2017.

Τα παρόντα μέλη εκ  του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους και ζητά από όλους η δήλωση συμμετοχής στις δραστηριότητες να είναι μέσα στα πλαίσια των ημερομηνιών ώστε να ενεργούν τα μέλη του Δ.Σ. ανάλογα των περιστάσεων. Επίσης την άμεση ενημέρωση στα απρόβλεπτα ή σε οποιαδήποτε άλλη αιτία όπου αναγκάζεται να μην συμμετάσχει το κάθε μέλος προκειμένου να δύναται να συμμετάσχουν άλλοι επιθυμούντες.


Τα μέλη και οι φίλοι μας διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.


΄Αλλοι χόρεψαν – άλλοι τραγούδησαν μαζί με τον Αντώνη.


Η Ορχήστρα είπε τα ωραία τραγούδια και γενικά περάσαμε μία ωραία και ανέμελη Κυριακή.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου