ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. ΑΠΟΣΤΡ. ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τίμησε τον Προστάτη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " Άγιο Αρτέμιο " V I D E O



Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας τίμησαν με την παρουσία τους τον Προστάτη της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ " . 





















  

Παραπολιτικά Αργολίδα



10/20/2016 11:17:00 π.μ.

0

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας  και  δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμ. Χρυσόστομο Παπουλέση. 








Μετά την Δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αργολίδος.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων. 


 Στον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκε κι ο δήμαρχος Ναυπλιέων  Δ. Κωστούρος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης κι ο πρώην Νομάρχης Β.Σωτηρόπουλος.


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

ΠΗΓΗ  VIDEO  :  " http://www.argolikeseidhseis.gr "

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου