ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν. Αργολίδας στην Συνεστίαση του Παραρτ. της ΕΑ ΑΣ



Την 19-11-2016 το Παράρτημα της ΕΑ ΑΣ Ν.Αργολίδας πραγματοποίησε με την ευκαιρία του Εορτασμού της 21 Νοεμβρίου Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και από φέτος και Ημέρα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Σ υ ν ε σ τ ί α σ η  στο Ναύπλιο  - Πυργιώτικα  στη Κοσμική Ταβέρνα " Κ Ι Ο Υ Π Ι Α " όπου τίμησε τους παρευρισκόμενους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ γεννηθέντες πριν το 1930 οι οποίοι και είχαν πολεμήσει. Δύο εξ αυτών ανήκουν και στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας καθότι ήταν Αστυνομικοί. 
Ο κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ Κων/νος Ταξίαρχος ε.α. γεν. το 1924 τον οποίο τίμησε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 
Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ευχαριστώ τον κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Πρόεδρο του Παραρτήματος της ΕΑ ΑΣ για την τιμή που μου έκανε. Θέλω επίσης εκ μέρους  του Συνδέσμου να τον συγχαρώ για την πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η οποία είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στο δε μέλλον να πραγματοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις.





Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Ανθ/ρχος ε.α. γεν. το 1920 τον οποίο τίμησε ο Πρόεδρος της Παραρτήματος της ΕΑ ΑΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γεώργιος.





Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος έχει λάβει μέρος σε δύο πολέμους. 


 Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας. 



Στην συνέχεια της εκδήλωσης υπήρξε χορός των μελών και φίλων αυτών. 


Η βραδιά είχε αναμνήσεις - συναισθήματα για τους Βετεράνους αλλά και διασκέδαση.


Ευχόμαστε σε όλους τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ να τους έχει καλά ο Θεός γιατί έδωσαν ένα κομμάτι της ζωής τους στο στράτευμα με τους πολέμους και τις αντίξοες συνθήκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου