ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΤΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 



  








Ανδρέας Μελεζιάδης
    Αγαπητοί μου φίλοι, σχεδόν καθημερινά παίρνω e-mail από όλες τις ελληνικές τράπεζες, ακόμα και από αυτές που δεν έχω πάρε – δώσε, ότι μία συναλλαγή μου που αφορά την ανάληψη ενός σεβαστού ποσού ( πχ 600 ευρώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα, και πως πρέπει να μπώ σε ένα link που επισυνάπτουν, για να διευθετήσω το πρόβλημα.

    Επειδή ο καθένας γνωρίζει τι συναλλαγές έχει κάνει και εάν είναι σε εκκρεμότητα, ανησυχεί φυσιολογικά, θεωρώντας ότι πρόκειται για απάτη και ηλεκτρονική κλοπή. Και έχει δίκιο.
    Ο σκοπός της υπόθεσης, είναι να μπείς στο link για να δείς περι τίνος πρόκειται, εν γνώσει σου ότι πρόκειται περι λάθους, ενδεχομένως για να το προλάβεις.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ των απατεώνων. Μπαίνοντας στο link και απαντώντας σε κάποια αθώα ερωτήματα εκ πρώτης όψεως, τους δίνεις την ευκαιρία να αποκρυπτογραφήσουν και πάρουν κρίσιμα προσωπικά στοιχεία, με τα οποία θα μπούν κανονικά στο λογαριασμό σου, και… «ό τι ήθελε προκύψει». Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για το γεγονός, όμως τα e-mail συνεχίζονται, και … όποιον πάρει ο Χάρος. Η λογική τους είναι «έ, όλο και κάποιος θα βρεθεί».
    Εάν σας έρθει μήνυμα από τράπεζα, ακόμα και την «δική» σας, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς ενδοιασμούς ή περιέργειες. Είναι η ενδεδειγμένη λύση.
    Οι τράπεζες, δεν επικοινωνούν μαζί μας με αυτό τον τρόπο. Εάν υπάρχει πρόβλημα, επικοινωνούν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, στα τηλέφωνά μας που έχουν. Ακόμα και αυτό να γίνει, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, αλλά πηγαίνετε στο πλησιέστερο υποκατάστημα, για να δείτε περι τίνος πρόκειται.
    Επαναλαμβάνω. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
Ετικέτες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου