ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σόου της Πολεμικής Αεροπορίας στο Παλαιό Φάληρο και το Τραγούδι " ΗΛΙΟΣ ΘΕΟΣ " (Β. Σκουλάς, ). VIDEΟ

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σόου της Πολεμικής Αεροπορίας στο Παλαιό Φάληρο

Εντυπωσιακοί ελιγμοί από μαχητικά αεροσκάφη - Αερομαχία F-16 με Mirage 2000-5 - Διάσωση ιπταμένου από στρατιωτικό Super Puma - Ρίψη αλεξιπτωτιστών - Εικονικές προσβολές στόχων

Μια απολαυστική εικόνα από τις δραστηριότητες της Πολεμικής Αεροπορίας πήραν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου.

Διότι πέρα από τις αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο, οι πιλότοι, οι διασώστες, οι κομάντος, οι μηχανικοί και όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας αναλαμβάνει καθημερινά μια σειρά από αποστολές.

Αεροπυρόσβεση από πυροσβεστικά αεροσκάφη Canadair CL-215 μπροστά στα μάτια των πολιτών, εμπλοκή μαχητικών αεροσκαφών F-16 με Mirage 2000-5, εικονικές προσβολές στόχων από αεροσκάφη F-4E και F-16, αντιμετώπιση κατάστασης «Renegade» όπου ένα πολιτικό αεροσκάφος έχει χαρακτηριστεί σαν αποστάτης και την κατάσταση αναλαμβάνουν να χειριστούν οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής.

Ρίψη αλεξιπτωτιστή (επρόκειτο για κομάντο ης 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας) από μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 και διάσωσή του από ελικόπτερο SAR (Search and Rescue) με στρατιωτική διαμόρφωση.

Εκτός από τις αεροπορικές αποστολές, τις χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών λίγα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο απόλαυσαν και τα κόλπα από τις ομάδες αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας με μεμονωμένα αεροσκάφη F-16 «ΖΕΥΣ» και T-6A «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».











































Φωτογραφίες: Δημήτρης Γεωργίου

ΠΗΓΗ : "  http://www.protothema.gr    " 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου