ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣEL

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

03/11/2016
Υπογράφηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε συγκεκριμένες περιοχές, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα.

Ειδικότερα, με τη σχετική υπουργική απόφαση, παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους:
Α) Στο δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 21.10.2016 και 22.10.2016, και λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και τις 21.4.2017.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και την 21.4.2017.
Β) Στις δημοτικές ενότητες Ναυπάκτου, Αντιρρίου και Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 22.10.2016, και λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και τις 24.4.2017.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και την 24.4.2017.
Η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικών αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου