ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣ.ΑΞ/ΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡ-ΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ" Συνεστίαση 19ης Νοεμβρίου 2016"

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


  

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έγινε στη ταβέρνα 

«Τα Παλιά Κιούπια» συνεστίαση  των μελών και των φίλων του Παραρτήματος Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού καθώς και των οικογενειών μας. 


Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία του εορτασμού την 21 Νοεμβρίου της Ημέρας των Ε.Δ. και από φέτος και Ημέρας Τιμής Βετεράνου/Αποστράτου. 


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα μέλη του Παραρτήματος που έχουν γεννηθεί πριν το 1930, ο Ανθρχος ΕΛ.ΑΣ κ. Σταυρόπουλος Γεώργιος (1920), ο Ταξχος ΕΛ.ΑΣ κ. Πατσατζής Κων/νος (1924), ο Υπτγος κ. Αραμπός Γεώργιος (1926) και ο Ταξχος κ. Γραμματικόπουλος Ευάγγελος (1929). 

Παρευρεθήκαμε 82 άτομα, είδαμε φίλους, συναδέλφους, φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε. Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά.

Τα μέλη του Συμβουλίου του Παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν, αλλά και όλους εκείνους που είχαν να πουν ενθαρρυντικά λόγια για τις προσπάθειές μας.    








Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο κ. Καλαμπαλίκη Κων/νο για την κάλυψη της εκδήλωσης και τις συνεντεύξεις που πήρε από τους τιμηθέντες καθώς και για την επεξεργασία του βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα "argonafplia.gr" και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου