ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στο Γραφείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Σήμερα την 18-12-2016 ο Αρχηγός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ επισκέφθηκε το Γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου : ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ Πρόεδρο, ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη Αντιπρόεδρο, ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Ειδ. Γραμματέα και με το μέλος κ. ΚΟΚΚΟΡΟ Ηλία που τυγχάνει να ήταν σειρά στη Σχολή Αξιωματικών. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την τιμή που έκανε να επισκεφθεί το γραφείο του Συνδέσμου.
Από την πλευρά του ο Αρχηγός ευχαρίστησε το Δ-κό Συμβούλιο για το ότι τα γραφεία του Συνδέσμου είναι μέσα στο οίκημα της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας. 
Στον Αρχηγό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου έθεσε το θέμα γραφείου για τους Αποστράτους Συναδέλφους της πόλεως ΄Αργους με την πρότασή του να δημιουργηθεί στις Αστυνομικές Υπηρεσίες κατάλληλο γραφείο ώστε να καλύπτει ο Σύνδεσμος τις ανάγκες τους για να μην μετακινούνται οι συνάδελφοι του ΄Αργους. 



Αμέσως συζητήθηκε το θέμα με τους : Γενικό Περιφερειακό Ταξίαρχο κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Αδαμάντιο και τον Δ/ντή Αστυνομίας Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη όπου άμεσα θα διευθετηθεί το θέμα.


Επίσης ο Αρχηγός είπε να υπάρχει καλή συνεργασία με τους πολίτες του Νομού. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είπαν στον Αρχηγό ότι ήδη αυτό έχει υπάρξει στο Νομό μας με αποτέλεσμα να υπάρχει συμμετοχή από τους πολίτες στις εκδηλώσεις μας και η συμμετοχή τους στις εκδρομές - ταξίδια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος τόνισε ότι  : με τον Γενικό Περιφερειακό  Ταξίαρχο κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Αδαμάντιο υπάρχει πλήρη συνεργασία και το ίδιο γίνεται με τον Αστυνομικό Διευθυντή  κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε  Αστυνομικός Διευθυντής στο Νομό Αργολίδας  αγκάλιασε τα μέλη του Συνδέσμου  σαν να ήταν παιδιά του και παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος. 
Επίσης ενημέρωσε τον Αρχηγό ότι με όλους τους Συναδέλφους που υπηρετούν στο Νομό η συμπεριφορά τους είναι άψογη και η συνεργασία τους με τα μέλη του Συνδέσμου είναι πάρα πολύ καλή.
Ο Αρχηγός συνεχάρη όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για τον σύγχρονο εξοπλισμό Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές κ.λ.π. για την διακόσμηση του γραφείου από γραφικής απόψεως  Αlbum   φωτογραφικό και του υλικού που έχει συλλεχθεί με        ( Πρώην Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας).-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου