ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΕΩΝ μελών του Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Στο έγγραφο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας που απευθύνεται στα μέλη του με το πρόγραμμα του 2017 έχει δύο παραγράφους σχετικά με την συγκέντρωση στολών κυρίως των  Σωμάτων της πρώην  Ελληνικής Χωροφυλακής και της Πρώην Αστυνομίας Πόλεων. 

Η μία  παράγραφος αναφέρεται για την 29η  Ιανουαρίου 2017 όπου θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο. Μετά το πέρας της λειτουργίας στην αίθουσα που παρέχει ο Ιερός Ναός  θα κοπή η Βασιλόπιτα,  θα απονεμηθούν Τιμητικά Διπλώματα στα παιδιά που πέτυχαν στις ανώτερες Σχολές. Επίσης θα γίνει παράδοση στολής συναδέλφου από την σύζυγό του, του Σώματος της πρώην Χωροφυλακής για να κοσμεί το γραφείο μας. 
Η άλλη παράγραφος αναφέρεται για την συγκέντρωση στολών των πρώην σωμάτων Ελληνικής Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων. 
Κατά το χρονικό διάστημα αυτό της συνεννόησης προέκυψαν και άλλες προσφορές όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. 
Επίσης και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι υπηρέτησαν στην πρώην Ελληνική Χωροφυλακή έχουν διάφορα διακριτικά τα οποία θα τα φέρουν στον Σύνδεσμό μας. 
΄Οσοι  συνάδελφοι διαβάσετε την παρούσα ανάρτηση και έχετε στολές - διακριτικά εάν επιθυμείτε μπορείτε να τα προσφέρετε στον Σύνδεσμο  προς εμπλουτισμό του Μουσείου που ξεκινάει να υλοποιεί. Ιδέα  κατ΄ αρχή του κ. ΚΟΚΚΟΡΟΥ Ηλία με το ήδη έτοιμο ντοσιέ ονομάτων με φωτογραφίες  και στην συνέχεια του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ σχετικά με το Μουσείο. 

Υπάρχουν και οι στολές που φορά η Ελληνική Αστυνομία σήμερα. 

Τα μέλη του Συνδέσμου είναι από όλα τα αναφερόμενα Σώματα. 


Η ιδέα αυτή έχει μεγάλη απήχηση και στο ευρύτερο χώρο της  Τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ότι το καλύτερο με το θέμα αυτό. 

Εμείς - εσείς θα γνωρίσατε την πρώην Ελληνική Χωροφυλακή και την πρώην Αστυνομία Πόλεων τα παιδιά μας, παιδιά σας όχι ας βλέπουν ή διαβάζουν  τουλάχιστον κάπου σε σχετικό κατάλληλο χώρο για τα Σώματα αυτά.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου