ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤ. ΣΩΜ.ΑΣΦ. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Παραβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φιλόπτωχου Ταμείου - Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε και τίμησε εκ μέρους του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.
Στήν εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν και άλλα μέλη του Συνδέσμου. 




Η καθιερωμένη κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου ταμείου και  συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε απόψε Πέμπτη 12 Ιανουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου.


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μεταξύ αυτών ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Τάσσος Χειβιδόπουλος και Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγκου , στρατιωτικοί και αστυνομικοί εκπρόσωποι και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο και στην συνέχεια ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα  με επικεφαλής τον Νότη Χασάπη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προηγήθηκε ομιλία από τον Φιλόλογο-Ιστορικό Βασίλειο Χαραμή με θέμα «Οι πνευματικές αξίες ως ρυθμιστές ζωής».

loading...




ΠΗΓΗ :  "  https://argonafplia.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου