ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τέλεση του Ετήσιου Μνημόσυνου Υπέρ Πεσόντων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος Αστυνομικών... στο παρεκκλήσιο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας



Τελέστηκε χθές (18-02-2017) και ώρα 11.30΄στο παρεκκλήσιο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας η Επιμνημόσυνη Δέηση Υπέρ πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών. Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος. 
Μετά το πέρας της τελετής, απονεμήθηκε Τιμητική πλακέτα σε Αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.
Στη συνέχεια, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους σε αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάκος, καθώς και εκπρόσωπος του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας Αρχιφύλακας Αθανάσιος Νταβούρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λάρισας κ. Σπυρίδων Τσιρώνης,ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Θεόδωρος Χρυσόμαλλος,ο Αντιπρόεδρος Βασίλειος ΔΙΒΑΝΗΣ,τα μέλη του Δ.Σ. ΧΑΤΖΗΚΩΤΟΥΛΑΣ Απόστολος και ΝΤΕΛΗΣ Βασίλειος, Απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας,Αστυνομικό προσωπικό και πολίτες.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου