ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συνάντηση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.Αργολίδας και Ν. Λασιθίου στην ΤΡΙΠΟΛΗ


Την 13η Μαρτίου 2017 έγινε συνάντηση του Προέδρων Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ και Εμμ. Γ. ΚΡΟΥΣΑΝΙΩΤΑΚΗ   Αστυν. Δ/ντού (ε.α ) στην Τρίπολη Αρκαδίας. 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Λασιθίου πραγματοποιεί εκδρομή στην Πελοπόννησο. Περνώντας την 12-3-2017 από την Αργολίδα όπου για οικογενειακούς λόγους του κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  ήταν αδύνατη η συνάντησή, εδόθη το ραντεβού να γίνει  στην Τρίπολη όπου διαμένουν στο Ξενοδοχείο ΑΡΚΑΔΙΑ. 


Στις φωτογραφίες επίσης ένα παλιό μέλος του Δ-κού Συμβουλίου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ Ηλίας και ο Γενικός Γραμματέας των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Λασιθίου κ. ΚΟΝΤΟΠΑΥΛΑΚΟΣ Δημήτριος 




΄Εγινε ανταλλαγή διαφόρων αναμνηστικών από πλευράς Συνδέσμου Αργολίδας εδόθησαν  CD της πόλεως Ναυπλίου - Βιβλίο από το Δήμου Επιδαύρου με τα ιστορικά σημεία της περιοχής και αναμνηστικό εκ  του Δήμου ΄Αργους Μυκηνών. 

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την λειτουργία των Συνδέσμων λόγω  της ιδιομορφίας που έχουν  οι κατά τόπους  Σύνδεσμοι   και υπήρξαν  νέες ιδέες .



΄Οπως θα διαπιστώσετε μέσα στον Σύνδεσμο του Λασιθίου είναι και οι Απόστρατοι του Λιμενικού Σώματος όπου και εδώ στην Αργολίδα από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ έγινε προσπάθεια ώστε και του Λιμενικού Σώματος να υπαχθούν  στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πλην όμως για δικούς τους λόγους δεν θέλησαν. 


Η συνάντηση ήταν πραγματικά ευχάριστη και στο τέλος εδόθη το νέο  ραντεβού συνάντησή  τους στο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α.-   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου