ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ναύπλιο:Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομ..." VIDEO "


Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στο Ναύπλιο. 



H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.






 Για το σκοπό αυτό, τελέστηκε σήμερα (11-06-2017) δοξολογία υπέρ των απόστρατων αστυνομικών , στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο. Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβαλά και το μήνυμα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείς. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θρησκευτικές Αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και πλήθος αποστράτων και εν ενεργεία αστυνομικών. Στην συνέχεια ακολούθησε συνεστίαση στην λέσχη των Αποστράτων Αστυνομικών.




 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργολίδας Αποστράτων Μιχάλης Μαντάς ,ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν αυτήν την εορτή της Ελληνικής Αστυνομίας , και επιπλέον ευχαριστεί τον κ.Χρόνη για την προσφορά του στην ηχητική κάλυψη, το αρτοποιείο Αλεύρι – Ζάχαρη για την προσφορά των Άρτων και το τυπογραφείο Χριστόπουλου . Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ την «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο. 






Ρεπορτάζ-Βίντεο - Φωτογραφίες : ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου