ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο Σύνδεσμος Αποστρ.Σωμ.Ασφαλείας Ν.Αργολίδας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την 1η Διοργάνωση Προσυνεδριακής Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Συνδέσμων-Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο Ναύπλιο 4 και 5-11-2017.


Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην  

         Επιτροπή Κινητοποιήσεων -  

περιηγητικών εκδηλώσεων και 

εκδρομών    "

  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α.) Ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στο Νομό Αργολίδας δυνάμει του υπ΄ αριθ΄ 1144 από 12-7-2017 την 1η Διοργάνωση Προσυνεδριακή Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο ΝΑΥΠΛΙΟ { στην αίθουσα του                            « ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ » ( Πρώτη Βουλή των Ελλήνων ) } στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Το Δ-κό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της 26/27-5-2017 στον Μαραθώνα Αττικής με απόφασή του γνωστοποίησε για δύο (2)  Προσυνεδριακές Περιφερειακές Συνδιασκέψεις Νοτίου και Βορείου Ελλάδος και δύο (2) Περιφερειακές συναντήσεις Βορείου Αιγαίου και Κρήτης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα 2017 – 2018 ενόψει του 19ου  Πανελληνίου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. το 2018.



Η Π.Ο.Α.Σ.Α. λαμβάνοντας υπόψιν το αίτημα του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ σχεδίασε όπως πραγματοποιήσει την 1η Προσυνεδριακή Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο Ναύπλιο στην 1η  Πρώτη  Πρωτεύουσα της Ελλάδος και στην 1η Πρώτη Βουλή των Ελλήνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας   ε υ χ α ρ ι σ τ ε ί   το Δ-κό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας για την αναφερόμενη απόφασή της τιμώντας με αυτή την κίνηση τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας .

Ο αναφερόμενος Σύνδεσμος θα προσπαθήσει όπως σταθεί αντάξιος στις υποχρεώσεις του προκειμένου υλοποιήσει  με επιτυχία την Συνδιάσκεψη.

΄Ηδη ο Σύνδεσμος έχει προβεί στις κατάλληλες – απαραίτητες ενέργειες για την αίθουσα του « ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  » και για την Κοσμική Ταβέρνα    «  ΚΙΟΥΠΙΑ    » όπου θα πραγματοποιηθούν δείπνος και γεύμα.

Στις εκδηλώσεις στο « ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ » και  στον δείπνο 4-11-2017 εκτός από τους Συνέδρους θα συμμετέχουν τα μέλη του Συνδέσμου – φίλοι – συνταξιδιώτες των Εκδρομών - Ταξιδιών  ως επίσης και  όλοι εσείς. Ο Σύνδεσμος έχει αγκαλιάσει όλη την κοινωνία της Αργολίδας και γενικότερα σε Πανελλαδικό Επίπεδο.

Ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος  και Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ  έχει  επιμεληθεί για το γεύμα  φροντίζοντας για χορηγούς με αποτέλεσμα να  έχουν  υπάρξει.



Ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. επιμελείται για τον κεντρικό ομιλητή.

Από τον Σύνδεσμο έχουν γίνει κινήσεις προκειμένου υπάρξουν χορηγίες για την διαμονή των Συνέδρων.
Για τους χορηγούς θα γίνει ΕΙΔΙΚΗ ανακοίνωση – ανάρτηση.
΄Οσοι επίσης επιθυμούν να συμβάλλουν στις χορηγίες να μας ενημερώσουν στο e-mail : s.a.s.a.2015anapli@gmail.com.
Όλοι μαζί μπορούμε,  άλλωστε ο Σύνδεσμος έχει επιδείξει  σε προηγούμενες αναρτήσεις για την κοινωνική του προσφορά.

΄Ολο το Δ-κό Συμβούλιο του Συνδέσμου ( ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, Παναγούλα ΛΙΤΣΑ -  ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ,  Θεώνη ΚΑΡΑΛΗ, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας και Μαρία ΖΟΥΓΡΗ ) θα ασχοληθούν με τα λοιπά θέματα.

Το πρόγραμμα της 1ης Προσυνεδριακής Περιφερειακής Συνδιάσκεψης των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α θα σας γνωστοποιηθεί με άλλη ανάρτηση προκειμένου ενημερωθείτε και  τιμήσετε με την παρουσία σας.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου