ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ακύρωση τακτικών μεταγωγών από την ΓΑΔΑ/Δ.Μ.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ λόγω δηλωθείσας έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα αστυνομική δύναμη από το Α.Τ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ να απασχοληθεί με την πραγματοποίηση μέρος αυτών και οι πολίτες της Αργολικής κοινωνίας να στερηθούν τις υπηρεσίες αυτών.


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408
e-mail - enastyarg@gmail.com

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6932200280


ΜΕΛΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


                                                              Ναύπλιο   14/09/2017
                                                             Αριθ. Πρωτ: 800/7/64


                          ΠΡΟΣ: Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                       Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος
                                       Γ.Π.Α.Δ.Πελ/σου
                                       Δ.Α.Αργολίδας           
                                       A.T.Ναυπλίου


ΘΕΜΑ: «Ακύρωση τακτικών μεταγωγών από την Γ.Α.Δ.Α./Δ.Μ.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ»

     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, διαπίστωσε ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από τον μήνα Αύγουστο τρέχοντος έτους, παρατηρήθηκε ότι ακυρώθηκαν αρκετές τακτικές μεταγωγές κρατουμένων από την Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, λόγω δηλωθείσας έλλειψης δύναμης, ενώ πολλές πραγματοποιήθηκαν με μεταγωγικά οχήματα έχοντα δυνατότητα μεταφοράς μικρού αριθμού κρατουμένων.

     Αποτέλεσμα της εν λόγω δυσλειτουργίας ήταν να επιφορτιστεί η Διεύθυνση μας με την ευθύνη πραγματοποίησης μεταγωγών κρατουμένων στις Φυλακές Ναυπλίου  αλλά και στα κρατητήρια των υπηρεσιών μας, από το Ναύπλιο με διάφορους προορισμούς, γεγονός που επιβάρυνε δραματικά την ήδη προβληματική κατάσταση από άποψη ανθρώπινου δυναμικού και διαθέσιμων μέσων (οχημάτων) που χαρακτηρίζει πλέον της Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας.
     Δεν θέλουμε να επαναλαμβανόμεθα, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την αγωνία μας για το τι μέλει γενέσθαι με δεδομένο ότι εκτός της φύλαξης του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, αναλάβαμε και τις μεταγωγές των φυλακών, χωρίς να διαθέτουμε ανάλογη υπηρεσία μεταγωγών. Τι θα γινόταν άραγε αν το Α.Τ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ δήλωνε και αυτό αδυναμία λόγω της πραγματικής έλλειψης δύναμης; Πρέπει να σημειωθεί ότι το προσωπικό που διατίθεται για την πραγματοποίηση των εν λόγω μεταγωγών το στερείται η αστυνόμευση της Αργολικής κοινωνίας.
     Κύριοι, η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής μας και σας καλούμε να επιλύσετε το ταχύτερο δυνατόν το ζήτημα ώστε να επανέλθουμε στην προ της εμφάνισης του ισορροπία.
                                                                    ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου