ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

MP3 σε όλα τα αυτοκίνητα μόνο με 5 ευρώ!


MP3 σε όλα τα αυτοκίνητα μόνο με 5 ευρώ!

    Δες τώρα πως μπορείς να ακούς mp3 στο αυτοκίνητό σου, ανεξαρτήτως του πόσο παλιό είναι το ηχοσύστημα που διαθέτεις!
Αποκτάς θύρα USB εύκολα και γρήγορα!
    Έχεις μετατρέψει όλη σου τη μουσική σε mp3 αλλά δε μπορείς να την ακούσεις στο αυτοκίνητο; Όχι πια!   Συνδέοντας ένα πολύ μικρό 
gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.

Χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να συνδεθεί!
    Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (
μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!
Ασύρματη σύνδεση χωρίς καλώδια να κρέμονται!
    Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.
Κόστος μόνο 5 ευρώ!
    Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.
    ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.
Αντιδράσεις: 

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου