ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα 2017 στο Ναύπλιο

Το «καράβι» στη στεριά… λογίζεται!

Με το που θα φτάσεις στην πόλη θα διαπιστώσεις ότι τα καράβια βγήκαν στην στεριά! Όχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη! Ένα ξεχωριστό σκηνικό έχει στηθεί στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, με ένα υπέροχο πειρατικό πλοίο να περιμένει να υποδεχτεί μικρούς - μεγάλους, για να μας ταξιδέψει σε παιχνίδια θησαυρού και παραστάσεις. Λίγο πιο πέρα, το Λούνα Παρκ, αλλά και ένα μικρό χωριό του Αϊ-Βασίλη, ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Gallery_main_christmas_nafplio_boat

Τα σοκάκια γεμίζουν λαμπάκια, τα μαγαζιά στολίζουν τις βιτρίνες τους, τα δέντρα φωταγωγούνται. Μην ξαφνιαστείς αν ακούσεις την μπάντα να παίζει τα κάλαντα, όταν θα διασχίζεις τα πλακόστρωτα σοκάκια στην Παλιά Πόλη ή χορωδίες να ψέλνουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, όταν θα περπατάς στην πλατεία Συντάγματος. Ο Δήμος φροντίζει με καθημερινές εκδηλώσεις, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες να συντηρεί με τον καλύτερο τρόπο την εορταστική ατμόσφαιρα.

Και αν αναρωτιέσαι αν η πανέμορφη βενετσιάνικη πόλη μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, η απάντηση είναι ναι, αφού οι επιλογές για τη διαμονή, το φαγητό, το ποτό, τις αγορές ποικίλουν και καλύπτουν όλα τα γούστα.
Αν ωστόσο δεν ξέρεις πώς και πού να βρεις ό,τι σου αρέσει, αρκεί να επισκεφτείς το καλύτερο ταξιδιωτικό Portal της πόλης, το discovernafplio.gr! Η ομάδα του, ως insiders, προτείνει ιδέες και μέρη, ώστε το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Ναύπλιο να σου μείνει αξέχαστο!


Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα την πιο όμορφη εποχή του κόσμου;


Η γιορτινή ατμόσφαιρα, το στολισμένο τοπίο, τα λαμπιόνια, το γιορτινό τραπέζι, η ιδέα του Αϊ Βασίλη ή μήπως τα απίστευτα, αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα δώρα;
 Η απάντηση είναι όλα τα παραπάνω! Και αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να τα βρεις, έλα στο Ναύπλιο που τα συνδυάζει όλα και είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί και να σου χαρίσει μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση!

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : "    http://www.discovernafplio.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου