ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μία πολύ ωραία ιδέα της Ειδικής Γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΪΔΑΣ κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνης   στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στο ΝΑΥΠΛΙΟ " Βουλευτικό " σήμερα 14-1-2018 υλοποιήθηκε.



΄Ολα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου με ευχαρίστηση δέχτηκαν την πρόσκληση προκειμένου συναντηθεί όλο το Δ.Σ. οικογενειακά. 
Απουσίαζαν δύο μέλη αν και ήθελαν να είναι στην συνάντηση αυτή  οικογενειακοί λόγοι όμως  δεν τους το επέτρεψαν.



Στην συνάντηση αυτή από την οικοδέσποινα είχε καλεστεί και η κ. ΜΠΕΛΛΟΥ Μαρία  μετά του συζύγου της η οποία ήταν αυτή που ΔΩΡΗΣΕ στον Σύνδεσμό μας την στολή του πατέρα της.


Τό κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ ωραίο. ΄Ολοι θυμήθηκαν διάφορα από τα χρόνια που υπηρέτησαν. Επειδή σχεδόν όλοι είχαν υπηρετήσει στις ίδιες υπηρεσίες η συνάντηση τους έδωσε την αφορμή να θυμηθούν πάρα πολλά και ποικίλα συμβάντα. 



Τέτοιες κινήσεις είναι που ενώνουν τους ανθρώπους αλλά και να γνωρίζονται οικογενειακώς, λέγοντας δε  διάφορα δημιουργήθηκε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η συνάντηση αυτή ορίσθηκε να είναι αυτές τις ημέρες καθότι όλοι ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να υπάρξει και πάλι παρόμοια συνάντηση διότι παρ΄ότι  οι  ώρες της συνάντησης ήταν αρκετές δεν έφθασαν.
΄Ολοι ευχαρίστησαν την οικοδέσποινα αλλά τις δόθηκαν από όλους και  τα συγχαρητήρια  για τη μαγειρική της.-     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου