ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ασυγκράτητος διευθύνων σύμβουλος έκανε σεξ με υπάλληλό του έχοντας ανοιχτή την τηλεδιάσκεψη




Ασυγκράτητος διευθύνων σύμβουλος  έκανε σεξ με υπάλληλό του έχοντας ανοιχτή την τηλεδιάσκεψη

    Μία παράβλεψη της στιγμής θα κοστίσει πολύ ακριβά στον διευθυντή κινεζικού κολοσσού στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και σε μία υπάλληλό του.

    Το ζευγάρι πιάστηκε στα «πράσα» να επιδίδεται στην ερωτική πράξη, καθώς ο διευθυντής μετά τη λήξη μίας μεγάλης σύσκεψης με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, παρακάλεσε την υπάλληλο να μείνει μαζί του για κάποιες λεπτομέρειες.
    Αφού η αίθουσα άδειασε από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, οι δυο τους άρχισαν να ερωτοτροπούν, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάθε στιγμή μεταδιδόταν μέσω Internet σε όλους όσους παρακολουθούσαν την σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης.
    Ο σάλος που δημιουργήθηκε έχει προκαλέσει τριγμούς στην εταιρεία, καθώς ο «ξεχασιάρης» CEO θεωρούταν κορυφαίος στο είδος του αλλά και διότι ήταν παντρεμένος.
    Πάντως, μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι η ταυτότητα και των δύο έχει γίνει γνωστή, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος για το περιστατικό και δεν έχει επιβάλει κυρώσεις σε κανέναν από τους δύο «δράστες».
    Το βίντεο από το «θερμό τετ-α-τετ» ανέβηκε σε χρόνο ρεκόρ στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας και χιλιάδες κόσμου, εκτός από τα μέλη του συμβουλίου βέβαια, είδαν σε... πρώτο πλάνο τις εργασιακές συνήθειες της εν λόγω εταιρείας

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 7:24 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου